Sawadee

Sawadee, puur reizen sinds 1983

Een verre groepsrondreis met kinderen maken? Sawadee Familieavontuur heeft een ruim aanbod familiereizen voor actieve gezinnen naar alle populaire familiebestemmingen. De reizen zijn ingedeeld in reizen voor kinderen vanaf 7, 12 of 16 jaar: handig!

Meer over Sawadee
Sawadee
Accommodatie
8,5
Vervoer
8,5
Reisleiding
9,5
Prijs/kwaliteit
8,8
Algemeen
8,8
8,8
1 beoordelingen
Sawadee is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Bestemmingen van Sawadee

Alles
Afrika
Azië
Midden-Amerika
Europa
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Zuid-Amerika

Het Sawadee Familieavontuur Indonesië met onze dochter van 10 was een groot succes! Ze heeft zich zo goed vermaakt en wij daardoor natuurlijk ook ;) Wilde dieren, leuke mensen en lekker snorkelen. Wat wil een gezin nog meer!

- Hieke

Populaire Sawadee reizen

Familiereis Costa Rica

Familiereis Costa Rica

Familiereis
16 dagen

Tijdens deze familiereis door Costa Rica ontdek je de overweldigende en afwisselende natuur. Tochten...

vanaf
€ 2.199
Familiereis Sri Lanka

Familiereis Sri Lanka

Familiereis
16 dagen

Tijdens deze familiereis door Sri Lanka ontdek je naast de fascinerende cultuur ook het gevarieerde...

vanaf
€ 1.899
Familiereis Marokko Hoogtepunten

Familiereis Marokko Hoogtepunten

Familiereis
15 dagen

Tijdens deze relaxte familiereis door Marokko maak je kennis met de hoogtepunten van het land. Op ee...

vanaf
€ 1.389

Sawadee ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Sawadee zijn afkomstig van bezoekers van familiereis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens familiereizen met Sawadee.

Er zijn 4 ervaringen met Sawadee geplaatst.

Accomodatie
8,5
Vervoer
8,5
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
8,8
Algemeen
8,8
8,8
Totaalscore

4 beoordelingen

9,0

Familiereis Indonesië - Java en Bali - Vulkanen, rijstvelden en strand

🇮🇩 Indonesië
Familiereis
15-12-2015

Afgelopen zomer heb ik samen met mijn twee kinderen een fantastische vakantie gehad in Indonesië! Omdat we nog nooit buiten Europa op vakantie zijn geweest, leek dit voor mij in ieder geval fantastische ervaring. Omdat Indonesië onbekend terrein is en ik met een zoon van negen en een dochter van dertien op vakantie ga, leek het mij prettig om mee te gaan met een georganiseerde familiereis. Mijn zoon van negen was tijdens het boeken direct al dolenthousiast! Voor zijn verjaardag vroeg hij een duiksetje. Hij wilde een snorkel, een duikbril en flippers zodat hij alvast kon oefenen in het water! Tijdens het eten kon hij maar niet ophouden over de ‘vette vissen’ die hij in de zee ging spotten. We hadden namelijk gelezen dat indonesie een ideale bestemming is om te snrokelen.rnrnDe reis is ons goed bevallen, we hebben echt super veel gezien en aan leuke activiteiten deelgenomen. Zelf vond ik het geweldig om bij een Javaans gezin te lunchen. Het echte indonesie kwam op tafel en we kregen een beeld van een doorsnee gezin. De accommodaties waren goed verzorgd en het was leuk om lokale mensen te leren kennen. De jeeptocht naar de Bromovulkaan was toch wel een hoogtepunt! Ikzelf en de kinderen vonden het erg gaaf om te doen! De activiteiten wisselden elkaar leuk af, waardoor we ons eigenlijk nooit verveelden. Kortom zeker een aanrader! rnrnTot de volgende keer. rn

Gereisd met gezin in september 2015
Accomodatie
8,5
Vervoer
8,5
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
8,8
Algemeen
8,8
8,0

Marokko Familiereis

🇲🇦 Marokko
Groepsrondreis
15-01-2015

Leuke Marokko reis voor gezinnen met wat oudere kinderen. De reis is intensief maar in één week zie je veel verschillende aspecten van het land en de bevolking. De lokale gids Hassan gaf veel informatie over het land en zijn gebruiken.

Gereisd met gezin in oktober 2014
Accomodatie
8,5
Vervoer
8,5
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
8,8
Algemeen
8,8
9,2

Jordanie Familiereis

🇯🇴 Jordanië
Groepsrondreis
10-01-2015

Deze reis was onze eerste groepsreis en is ons enorm bevallen. De reis was goed opgebouwd; naast de bekende hoogtepunten Dodenzee, Petra en Wadi Rum was voor ons het uitgebreide bezoek aan het groene Dana natuurreservaat erg bijzonder. Onze zoon Lars vond het ook fantastisch. Zelfs zo goed dat we onze volgende Sawadee Familiereis al weer hebben geboekt.... Tunesie.

Gereisd met partner in april 2014
Accomodatie
8,5
Vervoer
8,5
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
8,8
Algemeen
8,8
9,0

Tunesie Familiereis

🇹🇳 Tunesië
Groepsrondreis
10-01-2015

Leuk land, aardige mensen en een hele leuke groep. De kinderen waren allemaal van rond dezelfde leeftijd (10 jaar) en konden het super met elkaar vinden. We hebben in het zuiden van Tunesië enkele mooie, voor de kinderen ook spannende wandelingen gemaakt, waarbij de reisbegeleider aan het einde een heerlijke picknicklunch klaarmaakte. Ook leuke overnachtingen in een oude kasteel en een grotwoning. Hoogtepunt vond eigenlijk iedereen de tocht (voor wie wilde op kamelen) door de woestijn. Het slapen onder de sterrenhemel, het met zijn allen rondom het kampvuur eten, zingen en kletsen heeft grote indruk gemaakt! En natuurlijk konden ze ook even heerlijk voetballen in de woestijn.

Gereisd met gezin in december 2014
Accomodatie
8,5
Vervoer
8,5
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
8,8
Algemeen
8,8

Heb je zelf Sawadee ervaringen of klachten over Sawadee?

Contactgegevens

Adres

Sawadee
Sarphatistraat 650
1018 AV Amsterdam
Bekijk op kaart »

Klantenservice

020-4202220

Openingstijden helpdesk

ma t/m vrij: 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur