Riksja Kids ervaringen

De Riksja Kids ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van familiereis.nl die een reis met Riksja Kids gemaakt hebben.

Er zijn 13 ervaringen met Riksja Kids geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,2
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,8
8,4
Totaalscore
13 beoordelingen
8,5

Fantastische rondreis Sri Lanka

  • Sri Lanka
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 02 March 2019

Met onze kinderen (2 en 4 jaar) een rondreis van 3 weken door Sri Lanka gemaakt. Veel gezien en gedaan, heerlijk gegeten en van het lekkere weer genoten. De hotels bevielen erg goed en waren leuk voor de kinderen. Ook een prima chauffeur die erg veilig reed. Op wat kleine details na verliep de reis erg soepel. We zouden zo weer bij riksjakids een reis boeken!

Gereisd met gezin in januari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,5

Peru met kids bracht alles wat ik er van verwachtte en hoopte. Gevoel van een unieke reis tot in het laatste detail goed geregeld. Zelfstandig gereisd geen groepsreis

  • Peru
  • Familiereis Familiereis
  • 03 October 2017

De Lares trail met mijn kinderen was top. Allen met gids, paarden en kok 3 dagen door de Andes gelopen zonder een andere "bloody tourist" tegen te komen. Machu Picchu werd mooier hoe lager de zon kwam te staan

Gereisd met gezin in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Super gevarieerd en goed geregeld

  • Thailand
  • Familiereis Familiereis
  • 16 August 2017

Echt een fijne reisorganisatie met persoonlijke benadering. Heel leuk voor kinderen. Super veel gezien en gedaan.

Gereisd met gezin in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Bouwstenen rondreis

  • Thailand
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 17 August 2016

Ik geef een gemiddeld een 9, dat is een hoog cijfer, maar de ervaringen die wij hebben opgedaan waren ook positief.rnThailand is een prachtig land; lieve mensen, mooie cultuur en een nog veel mooier landschap (vooral de afwisseling sprak mij zeer aan). Het is goed te bereizen met jonge kinderen en veel mensen spreken Engels. Verder zijn de voorzieningen goed en is het er relatief schoon.rnDe ondersteuning van RiksjaKids bij het opstellen van het reisplan was zorgvuldig en op maat, maar we zijn vooral te spreken over de reisagent Khiri Travel in Thailand. Alles verliep zoals afgesproken.rnOok de vlucht met Fly Emirates en de binnenlandse vluchten met Thai Smile hebben wij als positief ervaren.rnKortom; eigenlijk geen minpunten.

Gereisd met partner in juli 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Griekenlandkids

  • Griekenland
  • autorondreis autorondreis
  • 09 August 2016

Ik heb een geweldige reiservaring gehad met Riksjakids. Via de site Griekelandkids.nl heb ik de reis precies zo kunnen samenstellen als door mij gewenst. Daarna heeft Riksja de losse elementen voor mij geboekt. Voordeel hiervan is dat alles door Riksja perfect op elkaar af was afgestemd. Geen wachttijden, geen onzekerheden, maar een transfertaxi die voor ons klaar stond op het vliedveld en in de haven, en de huurato die bij ons hotel in Athene werd afgeleverd en die ik weer kon inleveren bij de ferry. Als alleenreizende ouder met kind is het fijn om zo zorgeloos een autorondreis te kunnen maken!rnHotels waren sfeervol en goed. Nogmaals: topvakantie!rn

Gereisd met gezin in juli 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

7,8

Thailand op je gemak

  • Thailand
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 04 January 2016

Een onvergetelijke ervaring met onze kids van 3,5 en 1,5. Een prachtige combinatie van zon, zee, bruisende stad, jungle en eilanden. Zo is onze reis samen te vatten. De excursies laten de rijkdom aan cultuur, natuur, godsdiensten en mensen goed zien. Een fantastische gids en prima locaties maken het verhaal compleet. Riksja Travel voor herhaling vatbaar.

Gereisd met vrienden in november 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

7,8

Costa Rica Bouwstenen

  • Costa Rica
  • Familiereis Familiereis
  • 17 September 2015

Wij hebben het geweldig gehad in Costa Rica. De reis verliep zonder problemen en alles van Riksjakids was vooraf en tijdens de reis goed geregeld. Zelfs toen we een eigen hotel erbij wilden boeken kon het schema aangepast worden. De accomodaties waren keurig en er was voldoende keus aan activiteiten. Ook onze dochter van 4 vond het een geweldig land, absoluut een aanrader.

Alleen gereisd in juli 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,3

Maleisie met kids

  • Maleisië
  • Familiereis Familiereis
  • 01 September 2015

Bij Riksjakids hebben we een rondreis in Maleisie geboekt voor ons gezin met 3 kinderen (8, 6 en 3 jaar oud). Met hulp van de contactpersoon een reis opgebouwd met bouwstenen. De reis was echt heerlijk! Mooie highlights, en ook genoeg rustmomenten, wat wel nodig is als je rondreist met jonge kinderen en een peuter. Alles was prima geregeld: huurauto, mooie hotels, die ook prima waren voor de kinderen, en ook een lokale contactpersoon voor vragen. Zelf zijn we altijd backpackers geweest, dus zonder kinderen regelden we het allemaal zelf wel, maar met kinderen is het wel heel prettig dat alles vantevoren zo goed is geregeld! Echt absoluut een aanrader!

Gereisd met gezin in juli 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,2

Pura Vida

  • Costa Rica
  • autorondreis autorondreis
  • 18 June 2015

De reis was ontzettend goed geregeld! Riksja Kids neemt alle zorg uit handen en je kunt je helemaal richten op het genieten van je vakantie.rnrnPluspunten:rn- ontmoeting met de plaatselijk reisorganisatiern- accomodaties in Sarapiqui en La Fortunarn- boottocht in Sarapiquirn- nationaal park Manuel AntoniornrnMinpunten:rn- accomodaties mogen af en toe met keuken, zodat je soms ook zelf wat kan kokenrn- San Josérn- het dorpje Manuel Antonio

Gereisd met partner in mei 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,8

Rondreis Bali

  • Indonesië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 05 June 2015

De reis door Bali met onze dochter van 14 maanden was een groot succes. We hebben in 3 weken veel van het land gezien, een van de leukste dingen was de fietstocht in de omgeving van Ubut en het snorkelen. Het is een prachtig eiland, we hebben ons altijd veilig gevoeld en de mensen zijn erg kindvriendelijk. In de restaurants was er vaak een kinderstoel en wilde het personeel het liefste onze dochter de hele tijd entertainen. De reis verliep verder goed, de chauffeurs om ons van de ene naar de andere plek te brengen stonden altijd op tijd klaar. Aan het eind van de vakantie ook nog op een eiland voor de kust van Bali geweest, dat was een van de mooiste plekjes. Bali heeft geen grote steden dus wij hebben daarom een overstap gemaakt om Singapore te zien en daardoor de reis voor ons compleet te maken.rn

Gereisd met partner in mei 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,0

Zandduinen en Koningssteden

  • Marokko
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 29 May 2015

Geweldige vakantie gehad met onze kinderen van 4 en 6, Fez is rustiger en veel minder toeristisch dan Marrakesh. De hotels waren allemaal zeer prettig, het personeel was heel vriendelijk. Heerlijk gegeten, veel gezien in 2 weken.

Gereisd met vrienden in april 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
7,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,0

Florida in de meivakantie

  • Amerika
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 22 May 2015

Geweldige reis gemaakt in de meivakantie. Alles perfect geregeld door Amerikakids. Amerika is een land waar het uiteraard gemakkelijk is om ook dingen zelf te regelen, maar doordat alles ruim van te voren is geboekt grijp je nooit naast de meest gewilde excursies, zoals het zwemmen met de zeekoeien en het snorkelen met schildpadden. Dit zit heel snel vol en wij kwamen families tegen die juist dit hadden moeten missen. Ook de excursie naar het schelpeneiland met de dolfijnen die vrolijk naast de boot omhoog springen is geweldig. Je hoeft ook hier niets voor te doen, want ook deze voucher zit in je pakket. Geen zaken uitzoeken of ergens veel te vroeg of te laat zijn, alles is geregeld. Wil je een combinatie tussen zelf zaken regelen en dingen uit handen geven is Amerikakids echt een aanrader. Ze denken mee en hebben de juiste adviezen gegeven. Ik vind de bouwblok methode een super concept en de medewerkers geweldig.rnDe verhuurder van de auto was minder, maar dat heeft Amerikakids samen met hun partnerorganisatie ook heel goed opgepakt.rnIk kom hier zeker terug.

Gereisd met partner in mei 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
6,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,5

Bangkok-RiverKwai-Jungle-Koh Lanta

  • Thailand
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 22 January 2015

Eerste reis naar Thailand met twee kids van 5 en 7. We wilden niet twee weken op een charterstrand maar voor een week naar Thailand te vliegen was ook geen optie. Rondreis met Riksja was een voltreffer. We hebben heel veel van het land gezien. Goede transfers, auto vliegtuig, dag en nachttrein. Zeer prettig om bij aankomst op vliegveld of treinstation na lange vlucht of treinreis iemand te zien staan met een bordje met onze naam erop. Zonder kinderen wellicht overbodige luxe maar met kinderen erg prettig. Goede service bij het boeken.

Gereisd met gezin in december 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met Riksja Kids?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Riksja Kids of klachten over Riksja Kids.