Reizen in Italië

Bijzondere reizen en ervaringen in Italië

Reizen in Italië is onderdeel van Enotria Travel. Deze reisorganisatie is sinds 1999 dé specialist voor bijzondere vakanties naar Italië. Reizen in Italië is bijzondere ervaringen opdoen, nieuwe gebieden ontdekken, grenzen verleggen. Unieke belevenissen voor de reiziger die geen toerist wil zijn.

Meer over Reizen in Italië
Reizen in Italië
Accommodatie
8,5
Vervoer
8,5
Reisleiding
N.v.t
Prijs/kwaliteit
8,0
Algemeen
9,5
8,6
1 beoordelingen
Reizen in Italië is aangesloten bij:
SGR

Reizen in Italië ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Reizen in Italië zijn afkomstig van bezoekers van familiereis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens familiereizen met Reizen in Italië.

Er zijn 2 ervaringen met Reizen in Italië geplaatst.

Accomodatie
8,5
Vervoer
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,5
8,6
Totaalscore

2 beoordelingen

8,5

Familiereis Actief Trentino & Zuid-Tirol

Italië
Familiereis
28-10-2015

Alles top geregeld!rnrnEen avontuurlijke vakantie geboekt, verdeeld over twee accomodaties, en daarbij een viertal activiteiten. Alles bleek perfect geregeld. De juiste mensen waren telkens op de juiste plaats. Helemaal goed!

Gereisd met partner in juli 2015
Accomodatie
8,5
Vervoer
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,5
8,8

Familiereis Actief & Strand Calabrië

Italië
Familiereis
28-10-2015

Vriendelijk, voortvarend, creatief, flexibel, laagdrempelig. Belangrijkste: je bent een klant en geen nummer!rnrnNiet eerder van Enotria gehoord. Via Google gevonden op zondagmiddag. Maandagmorgen, begin juni, gebeld met de wens om begin augustus met het gezin een 14-daagde reis door Italië te maken. Oei! Italianen hebben dan ook vakantie, dus druk. Geef mij twee dagen om met een plan te komen.rnHet plan kwam er en werd met gejuich ontvangen. Precies wat we wilden. Een rondreis, leuke activiteiten voor puberdochters (raften en canyoning), prachtige agriturismo's, zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters, bijna altijd geweldig eten, strand, cultuur/historie en een goede betrouwbare auto. Zelfs het weer was top!rnKortom: Enotria heeft het perfect voor ons geregeld.

Alleen gereisd in augustus 2015
Accomodatie
8,5
Vervoer
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,5

Contactgegevens

Adres

Reizen in Italië
Varenstraat 47
1121 BD Landsmeer
Bekijk op kaart »

Klantenservice

0031 (0)20 7798338

Openingstijden helpdesk