Local Hero Travel ervaringen

De Local Hero Travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van familiereis.nl die een reis met Local Hero Travel gemaakt hebben.

Er zijn 12 ervaringen met Local Hero Travel geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
9,2
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,7
Prijs / Kwaliteit
9,5
Algemeen
9,5
9,4
Totaalscore
12 beoordelingen
9,6

Gezinsreis naar Zuid-Afrika

  • Zuid-Afrika
  • Familiereis Familiereis
  • 20 August 2019

We hadden een supervakantie mede omdat alles zo goed geregeld was. We reisden met ons gezin in een gehuurde auto. Tanja, onze contactpersoon ter plaatse, boekte bijzondere guesthouses. En gaf fijne reistips.

Gereisd met gezin in juli 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

10,0

Geweldig, Georgië met Local Heroes!

  • Georgië
  • Familiereis Familiereis
  • 19 August 2019

Wat een geweldige ervaring om Georgië te ontdekken met Local Heroes. Wij (man,vrouw en dochter van 18) hadden 2 fantastische mensen (Simon en Lela) die ons de gehele reis hebben begeleid. Zo kom je echt in contact met het land en de locals! En ze passen alles aan waar nodig. Toen onze dochter ziek werd (helaas) paste ze met gemak het schema aan, en deden er alles aan om te zorgen dat zij zich snel beter voelde. Echt een ervaring die ik met iedereen zou willen delen. Georgië...doen!!! Over een paar jaar zal het een stuk toeristischer zijn als iedereen het heeft ondekt! Want dat gaat gebeuren. Het heeft alles, bergen, natuurgebieden, zee, steden.
Reis met Local heroes en je ziet ook echt het land Georgië met al zijn gebruiken en gewoontes.

Gereisd met gezin in juli 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

China gezinsreis zomer 2019

  • China
  • Familiereis Familiereis
  • 19 August 2019

via local Hero heb ik voor een gezinsreis door China treinkaartjes (voor 6 stretches), vervoer van/naar station/hotel en 3 excursies geboekt (Xian, Chengdu, Guilin)incl een cruise over de Li rivier. Alle diensten zijn cf afspraak geleverd. Treinkaartjes werden per post bij het 1e hotel afgeleverd. De chauffeurs stonden altijd op tijd klaar (op stations en bij hotels) en hadden goede minivans. De 3 gidsen spraken goed engels en leverden alle drie een goede excursie. Ook het contact met de lokale travel agent (Stella) was vanaf het begin goed. Kon altijd bij haar terecht met vragen (zowel via WhatsApp als WeChat). Al met al een zeer positieve ervaring. Ik kan Local Hero van harte aanbevelen.

Gereisd met gezin in juli 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,6

Goed georganiseerde reis naar Colombia

  • Colombia
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 13 August 2019

Fijn om met een lokale contactpersoon alles op maat te kunnen uitwerken. Sjors was erg reactief, communicatief en meedenkend. Hij heeft de reis goed georganiseerd, alles was perfect gepland. Ook tijdens de reis was Sjors beschikbaar voor vragen of opmerkingen. Bedankt!

Gereisd met gezin in juli 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Fantastische tijd gehad in Thailand!

  • Thailand
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 13 August 2019

Super! Enorm fijn contact met onze Local Hero Henk gehad. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en de reis samengesteld naar onze wensen. Wij hebben een fantastische tijd gehad in Thailand!

Gereisd met gezin in juli 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Met kinderen naar Marokko met Local Hero travel! Is geweldig!

  • Marokko
  • Familiereis Familiereis
  • 07 August 2019

Voor het eerst hadden we onze reis geboekt bij Local Hero travel! Wat een fijne organisatie! Het is super leuk om contact te hebben met de mensen zelf uit het land! Samen met Brahim uit Marokko heb ik telefonisch (skype) en via de mail contact gehad over onze wensen. Brahim kwam met een voorstel en na nog wat aanpassingen was onze reis geboekt! Van te voren krijg je alle voucher opgestuurd! Thuis kan je alles uitprinten behalve die van de auto huur niet, die krijg je twee dagen voordat je de auto gaat ophalen. De riads die Brahim had uitgekozen voor ons waren echt geweldig we waren echt beland in 1001 nachtjes sfeer! Ook de transfers van en naar het vliegtuig waren goed geregeld. We hadden ook twee gidsen geboekt zowel in Marrakech als in Fez. Verrassend was de gids in Marrakech deze sprak nederlands ideaal voor onze meiden van 5 en 8 jaar. Ik kan iedereen aanraden om hier hun vakantie te gaan boeken! Zeker ook met kinderen!

Gereisd met gezin in mei 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Gevarieerde Georgië reis

  • Georgië
  • Familiereis Familiereis
  • 07 August 2019

Paar dagen van te voren geboekt pas en heel snel een programma voor ons geregeld. Communicatie ging snel en makkelijk, Lela regelde /organiseerde direct als er iets was. Reis was erg leuk en gevarieerd cultuur/natuur/sportief met hele leuke overnachtingen erbij. Paar minpuntjes maar dat heb je altijd wel.

Gereisd met gezin in juli 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Rondreis Bali

  • Indonesië
  • Familiereis Familiereis
  • 12 April 2019

Voor het eerst naar Bali en voor het eerst een rondreis gemaakt met onze zoon. De reis was fantastisch. Bij de aanvraag van onze offerte aangegeven wat onze wensen waren en Local Hero heeft in aansluiting daarop een geweldige reis voor ons samengesteld. Ter plekke alles perfect geregeld, fijne hotels, excursies stuk voor stuk leuk en een prima alternatief aangeboden gekregen door Fransisca toen onze trip naar Gili Air vanwege de aardbeving op Lombok werd geannuleerd. Kortom een hele fijne vakantie gehad en onze volgende rondreis is zeker weer met Local Hero Travel!

Gereisd met gezin in april 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Prettige mensen

  • Cuba
  • Familiereis Familiereis
  • 11 April 2019

Prettige mensen, behulpzaam en meedenkend. Reageren snel en adequaat. Ook in het budget wat wij te besteden hadden hebben ze meegedacht in "the best price". Fijne is dat je echt bij de locals thuis komt. Dat geeft een mooie kijk in een andere wereld. Slaapomstandigheden/ de bedden vielen wel erg tegen, het enige minpunt. Maar wij zijn het hier ook wel erg goed gewend. Dat was confronterend maar we hadden het niet willen missen.
Ook ter plaatse vreselijk aardige mensen die erg hun best doen om het je naar de zin te maken. Wij waren met ons gezin (6) op een rondreis door Cuba.

Gereisd met gezin in april 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,6

Local Hero opent deuren

  • Zuid-Afrika
  • Familiereis Familiereis
  • 11 April 2019

Local Hero heeft ervoor gezorgd dat we ondanks de drukte toch nog op Safari konden met de hele familie. Super service en ingangen die je anders echt niet krijgt. Aanrader!

Gereisd met gezin in februari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,6

Goed meegedacht

  • Vietnam
  • Familiereis Familiereis
  • 09 April 2019

Goed meegedacht in keuzes ivm deelname van de kinderen en vervoer tussen de excursies was altijd goed geregeld. Heel ontspannen vakantie kunnen hebben door de goede afstemming en meeste vooraf kunnen regelen.

Gereisd met gezin in maart 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,8

Mede door Local Hero hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad van 1 maand!

  • Indonesië
  • Familiereis Familiereis
  • 09 April 2019

Vorig jaar maakte ik via google kennis met Local Hero. Mijn gezin en ik waren op zoek naar een avontuurlijke reis naar Indonesië en de Molukken waar mijn vader vandaan komt. Samen met een contact persoon van Local Hero hebben we een pracht reis kunnen samenstellen. De communicatie is van het begin tot het einde geweldig verlopen. Ook toen we in het land zelf voor een probleem kwamen te staan, mijn man had nl. zijn gsm in de taxi laten liggen met alle passen en tickets erin. Daar stonden we op een drukke airport, de taxi was net weggereden. Na een telefoontje met de Nederlands sprekende contact persoon van LH, werd er gelijk door haar actie ondernomen. Binnen het uur hadden we de gsm met benodigdheden terug. Ik heb erg veel gereisd en ik ben vaak in Indonesië geweest, maar dit was voor mij en ons gezin de leukste en best georganiseerde vakantie geweest tot nu toe. Volgende keer gaan we zeker weer met Local Hero.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met Local Hero Travel?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Local Hero Travel of klachten over Local Hero Travel.