Local Hero Travel ervaringen

De Local Hero Travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van familiereis.nl die een reis met Local Hero Travel gemaakt hebben.

Er zijn 22 ervaringen met Local Hero Travel geplaatst.

Accomodatie
9.3
Vervoer
9.2
Reisleiding
9.7
Prijs / Kwaliteit
9.5
Algemeen
9.5
9.4
Totaalscore

22 beoordelingen

9,2

Warm welkom

🇨🇴 Colombia
Familiereis
11-01-2022

Het persoonlijke contact met de local hero ter plaatse zorgt ervoor dat je al snel thuis voelt in het vakantieland. Bij elk probleem kun je contact opnemen en wordt het op een efficiënte manier opgelost. Ontzorgen staat bovenaan, op het vliegveld wordt je verwelkomd en staat het vervoer naar het hotel al klaar. De mate waarin je ondersteund wordt kun je helemaal zelf bepalen, waardoor je het echt je eigen reis maakt.Al met al een toporganisatie

Gereisd met gezin
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
10

Flexibel, meedenkend en een super reis!

🇹🇿 Tanzania
Familiereis
03-12-2021

Onze ervaring met Local Hero, zowel het hoofdkantoor als de plaatselijke held in Tanzania, was heel goed. Na het onzekere Corona jaar waarbij we onze reis moesten cancelen zijn wij in de zomer van 2021 alsnog naar Tanzania geweest. Omdat het spannend bleek qua maatregelen twijfelden wij tot het laatste moment. Local Hero heeft ons hierin ondersteund en dankzij hun flexibiliteit en meedenken konden we dan in juli toch vertrekken.

Het werd een geweldige reis! Het contact met de lokale held was super, de gids wist alles en de lodges en hotels hadden niet beter gekozen kunnen worden.

Wij raden Local Hero zeer zeker aan in de voorbereiding van jouw trip!

Gereisd met gezin in nov. -1
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
10

Fantastische Tanzania-reis gehad met Local Hero.

🇹🇿 Tanzania
Individuele rondreis
02-12-2021

Wij hadden al wat selfdrive ervaring in zuidelijk Afrika en waren eerst nogal terughoudend over een meer georganiseerde reis.

Echter, Marion voelde onze wensen perfect aan en het voorgestelde programma bleek een schot in de roos te zijn. Ben was de perfecte gids en zorgde voor extra toegevoegde waarde. Ook als er een onverwachte kink in de kabel kwam, werden er flexibele en evenwaardige alternatieven voorzien.

Een perfect team en zeker een aanrader.

Gereisd met gezin in nov. -1
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
9,4

We willen terug!!

🇲🇽 Mexico
Individuele rondreis
02-12-2021

In oktober hebben we met onze drie jonge kinderen een schitterende reis naar Mexico gemaakt. Wat een aanrader! Tropische eilanden, de jungle in, bergdorpen bezoeken, heerlijk eten, lieve mensen.. Zo bijzonder om deze reis met het gezin te maken. We zouden zo weer terug willen. Dank Local Hero Travel voor het meedenken en de goede zorgen! Alles was perfect geregeld.

Gereisd met gezin in nov. -1
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
9,6

Mooie familiereis

🇲🇽 Mexico
Familiereis
02-09-2019

Wij zijn met ons gezin, bestaande uit 5 personen, deze zomer via Local Hero Travel naar Guatemala, Belize en Mexico geweest. De samenstelling van de reis, afwisseling, "hotels" en excursies was perfect en TOP geregeld.

Gereisd met gezin in jul. 2019
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
9,6

3 weken rondreis door Costa Rica… Aanrader!

🇨🇷 Costa Rica
Familiereis
28-08-2019

3 weken rondreis door Costa Rica gemaakt. Alles was door Wil - de Local Hero - prima geregeld. Programma aanpassingen waren eenvoudig (en ook tot op het laatste moment) mogelijk. Top land, fantastische natuur. Aanrader!

Gereisd met gezin in aug. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
9,6

Uitstekende organisatie!

🇲🇦 Marokko
Familiereis
27-08-2019

We hebben een hele mooie reis gehad. De hotels waren allemaal goed. De gidsen waren goed en alles en iedereen was er op tijd. Organisatorisch klopte het allemaal.

Gereisd met gezin in aug. 2019
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
8,0

Prima rondreis door China

🇨🇳 China
Individuele rondreis
27-08-2019

prima geregelde reis, (bijna) alles klopte. Hotels van redelijke tot zeer goede kwaliteit, treinkaartjes klopten, kortom: aan te bevelen. Local Hero ontzorgt door alles vast te leggen en te reserveren, geheel naar eigen wens.

Gereisd met partner in aug. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
10

Een onvergetelijke reis op maat

🇮🇩 Indonesië
Familiereis
27-08-2019

Local Hero Travel heeft een onvergetelijke reis voor ons samengesteld naar Sumatra & Bali. Van tevoren, tijdens het samenstellen van de reis, hebben ze goed naar onze wensen geluisterd en er was alle ruimte om de reis op detailniveau aan te passen. Ergens een dagje langer verblijven? Een andere accommodatie? Een locatie toevoegen aan de reisroute? Allemaal geen probleem. Tijdens de reis waren de lokale belevenissen ook een echte pre. Een diner bij een lokale familie, een trekking in de jungle met een lokale gids, de lokale chauffeur die ons veel over de omgeving wist te vertellen, alles was bijzonder. Tot slot, was de gehele reis ook goed geregeld. Overal werden we volgens afspraak ontvangen, op tijd opgehaald en waren de kamers steeds netjes voor 3 personen ingericht (zoals afgesproken). Kortom, ik zou zeker nog een keer boeken bij Local Hero Travel en kan het iedereen aanbevelen.

Gereisd met gezin in aug. 2019
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
9,4

Rondreis Costa Rica met pubers

🇨🇷 Costa Rica
Familiereis
27-08-2019

Wij hebben onze rondreis door Costa Rica geboekt met Local Hero Travel en dat is heel goed bevallen. We zijn een familie met twee pubers van 14 en 16. We hadden onze wensen besproken met de locale contact persoon in Costa Rica (Will) en hij heeft voor ons een voorstel gemaakt gebaseerd op onze wensen (mix aan soort accomodaties, aantal activiteiten, 4x4 huurauto). Dit konden we nog een beetje aanpassen en uiteindelijk geboekt. Bij aankomst werden we opgehaald van het vliegveld en de volgende ochtend kwam Will langs in het hotel om alles door te spreken en alle vouchers te geven. Het inchecken bij de hotels ging overal heel snel met deze vouchers en wanneer we nog een vraag hadden dan konden we die via WhatsApp aan Will stellen wat ook heel prettig was. Onze zonen vonden het ook een erg leuke reis met veel outdoor activiteiten zoals zipline, boottocht door de jungle, snorkelen, met een cocktail in de thermaalbaden bij de vulkaan, wild water rafting, hanging bridges,surfen en we hebben grote schildpadden hun eieren zien leggen 's nachts op het strand.

Gereisd met gezin in aug. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,6

Gezinsreis naar Zuid-Afrika

🇿🇦 Zuid-Afrika
Familiereis
20-08-2019

We hadden een supervakantie mede omdat alles zo goed geregeld was. We reisden met ons gezin in een gehuurde auto. Tanja, onze contactpersoon ter plaatse, boekte bijzondere guesthouses. En gaf fijne reistips.

Gereisd met gezin in jul. 2019
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
10

Geweldig, Georgië met Local Heroes!

🇬🇪 Georgië
Familiereis
19-08-2019

Wat een geweldige ervaring om Georgië te ontdekken met Local Heroes. Wij (man,vrouw en dochter van 18) hadden 2 fantastische mensen (Simon en Lela) die ons de gehele reis hebben begeleid. Zo kom je echt in contact met het land en de locals! En ze passen alles aan waar nodig. Toen onze dochter ziek werd (helaas) paste ze met gemak het schema aan, en deden er alles aan om te zorgen dat zij zich snel beter voelde. Echt een ervaring die ik met iedereen zou willen delen. Georgië...doen!!! Over een paar jaar zal het een stuk toeristischer zijn als iedereen het heeft ondekt! Want dat gaat gebeuren. Het heeft alles, bergen, natuurgebieden, zee, steden.

Reis met Local heroes en je ziet ook echt het land Georgië met al zijn gebruiken en gewoontes.

Gereisd met gezin in jul. 2019
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
10

China gezinsreis zomer 2019

🇨🇳 China
Familiereis
19-08-2019

via local Hero heb ik voor een gezinsreis door China treinkaartjes (voor 6 stretches), vervoer van/naar station/hotel en 3 excursies geboekt (Xian, Chengdu, Guilin)incl een cruise over de Li rivier. Alle diensten zijn cf afspraak geleverd. Treinkaartjes werden per post bij het 1e hotel afgeleverd. De chauffeurs stonden altijd op tijd klaar (op stations en bij hotels) en hadden goede minivans. De 3 gidsen spraken goed engels en leverden alle drie een goede excursie. Ook het contact met de lokale travel agent (Stella) was vanaf het begin goed. Kon altijd bij haar terecht met vragen (zowel via WhatsApp als WeChat). Al met al een zeer positieve ervaring. Ik kan Local Hero van harte aanbevelen.

Gereisd met gezin in jul. 2019
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
8,6

Goed georganiseerde reis naar Colombia

🇨🇴 Colombia
Individuele rondreis
13-08-2019

Fijn om met een lokale contactpersoon alles op maat te kunnen uitwerken. Sjors was erg reactief, communicatief en meedenkend. Hij heeft de reis goed georganiseerd, alles was perfect gepland. Ook tijdens de reis was Sjors beschikbaar voor vragen of opmerkingen. Bedankt!

Gereisd met gezin in jul. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,4

Fantastische tijd gehad in Thailand!

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
13-08-2019

Super! Enorm fijn contact met onze Local Hero Henk gehad. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en de reis samengesteld naar onze wensen. Wij hebben een fantastische tijd gehad in Thailand!

Gereisd met gezin in jul. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
10

Met kinderen naar Marokko met Local Hero travel! Is geweldig!

🇲🇦 Marokko
Familiereis
07-08-2019

Voor het eerst hadden we onze reis geboekt bij Local Hero travel! Wat een fijne organisatie! Het is super leuk om contact te hebben met de mensen zelf uit het land! Samen met Brahim uit Marokko heb ik telefonisch (skype) en via de mail contact gehad over onze wensen. Brahim kwam met een voorstel en na nog wat aanpassingen was onze reis geboekt! Van te voren krijg je alle voucher opgestuurd! Thuis kan je alles uitprinten behalve die van de auto huur niet, die krijg je twee dagen voordat je de auto gaat ophalen. De riads die Brahim had uitgekozen voor ons waren echt geweldig we waren echt beland in 1001 nachtjes sfeer! Ook de transfers van en naar het vliegtuig waren goed geregeld. We hadden ook twee gidsen geboekt zowel in Marrakech als in Fez. Verrassend was de gids in Marrakech deze sprak nederlands ideaal voor onze meiden van 5 en 8 jaar. Ik kan iedereen aanraden om hier hun vakantie te gaan boeken! Zeker ook met kinderen!

Gereisd met gezin in mei 2019
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
9,0

Gevarieerde Georgië reis

🇬🇪 Georgië
Familiereis
07-08-2019

Paar dagen van te voren geboekt pas en heel snel een programma voor ons geregeld. Communicatie ging snel en makkelijk, Lela regelde /organiseerde direct als er iets was. Reis was erg leuk en gevarieerd cultuur/natuur/sportief met hele leuke overnachtingen erbij. Paar minpuntjes maar dat heb je altijd wel.

Gereisd met gezin in jul. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,4

Rondreis Bali

🇮🇩 Indonesië
Familiereis
12-04-2019

Voor het eerst naar Bali en voor het eerst een rondreis gemaakt met onze zoon. De reis was fantastisch. Bij de aanvraag van onze offerte aangegeven wat onze wensen waren en Local Hero heeft in aansluiting daarop een geweldige reis voor ons samengesteld. Ter plekke alles perfect geregeld, fijne hotels, excursies stuk voor stuk leuk en een prima alternatief aangeboden gekregen door Fransisca toen onze trip naar Gili Air vanwege de aardbeving op Lombok werd geannuleerd. Kortom een hele fijne vakantie gehad en onze volgende rondreis is zeker weer met Local Hero Travel!

Gereisd met gezin in apr. 2019
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
8,8

Prettige mensen

🇨🇺 Cuba
Familiereis
11-04-2019

Prettige mensen, behulpzaam en meedenkend. Reageren snel en adequaat. Ook in het budget wat wij te besteden hadden hebben ze meegedacht in "the best price". Fijne is dat je echt bij de locals thuis komt. Dat geeft een mooie kijk in een andere wereld. Slaapomstandigheden/ de bedden vielen wel erg tegen, het enige minpunt. Maar wij zijn het hier ook wel erg goed gewend. Dat was confronterend maar we hadden het niet willen missen.

Ook ter plaatse vreselijk aardige mensen die erg hun best doen om het je naar de zin te maken. Wij waren met ons gezin (6) op een rondreis door Cuba.

Gereisd met gezin in apr. 2019
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
9,6

Local Hero opent deuren

🇿🇦 Zuid-Afrika
Familiereis
11-04-2019

Local Hero heeft ervoor gezorgd dat we ondanks de drukte toch nog op Safari konden met de hele familie. Super service en ingangen die je anders echt niet krijgt. Aanrader!

Gereisd met gezin in feb. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
8,6

Goed meegedacht

🇻🇳 Vietnam
Familiereis
09-04-2019

Goed meegedacht in keuzes ivm deelname van de kinderen en vervoer tussen de excursies was altijd goed geregeld. Heel ontspannen vakantie kunnen hebben door de goede afstemming en meeste vooraf kunnen regelen.

Gereisd met gezin in mrt. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,8

Mede door Local Hero hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad van 1 maand!

🇮🇩 Indonesië
Familiereis
09-04-2019

Vorig jaar maakte ik via google kennis met Local Hero. Mijn gezin en ik waren op zoek naar een avontuurlijke reis naar Indonesië en de Molukken waar mijn vader vandaan komt. Samen met een contact persoon van Local Hero hebben we een pracht reis kunnen samenstellen. De communicatie is van het begin tot het einde geweldig verlopen. Ook toen we in het land zelf voor een probleem kwamen te staan, mijn man had nl. zijn gsm in de taxi laten liggen met alle passen en tickets erin. Daar stonden we op een drukke airport, de taxi was net weggereden. Na een telefoontje met de Nederlands sprekende contact persoon van LH, werd er gelijk door haar actie ondernomen. Binnen het uur hadden we de gsm met benodigdheden terug. Ik heb erg veel gereisd en ik ben vaak in Indonesië geweest, maar dit was voor mij en ons gezin de leukste en best georganiseerde vakantie geweest tot nu toe. Volgende keer gaan we zeker weer met Local Hero.

Gereisd met gezin in aug. 2018
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0

Ben jij op reis geweest met Local Hero Travel?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Local Hero Travel of klachten over Local Hero Travel.