Better Places ervaringen

De Better Places ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van familiereis.nl die een reis met Better Places gemaakt hebben.

Er zijn 23 ervaringen met Better Places geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,5
Vervoer
8,7
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
8,9
Algemeen
9,0
8,8
Totaalscore
23 beoordelingen
8,0

Mooie reis op maat.

  • Georgië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 21 October 2018

Better Places maakte voor ons een reis op maat. Daardoor kregen we precies wat we wilden: paar dagen Tbilisi, veel wandelen in de bergen, wat cultuur tussendoor en eindigen in Batoemi. Overnacht in eenvoudige maar schone onderkomens. De onderkomens werden bijna allemaal gerund door families.

Gereisd met partner in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,0

Heerlijke reis door Tanzania & Zanzibar

  • Tanzania
  • Familiereis Familiereis
  • 24 September 2018

Samen met de driver/ gids een week door de mooiste parken van Tanzania gereisd. Een magische trip, goede opbouw met voldoende rustmomenten, afwisselende lodges. We hebben genoten van de schitterende natuur en de ongekende wildlife. Onze gids zei vooraf 'you can't order nature, you see what you see'. And we saw a lot!
Ook voor onze dochter van 9 was het een reis om nooit te vergeten en ze is al die uren in de auto moeiteloos doorgekomen. Bijkomen van alle mooie ervaringen in Zanzibar is geen straf. We zijn zelf ook nog een paar dagen in Dar Es Salaam geweest om het Tanzaniaanse stadsleven te ervaren. Met de fiets een kant van de stad/ mensen gezien waar je als toerist niet zo snel komt. Aan te bevelen, je blijft anders wel erg in de 'bubbel'. Contact met Karin was top; snel en flexibel.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,5

Een fantastische rondreis met onze kinderen door Colombia

  • Colombia
  • Familiereis Familiereis
  • 17 September 2018

Wij hebben met ons kinderen (14, 13 en 8) drie weken rondgereisd door Colombia en daarna zijn we gezeild, via de San Blas eilanden, naar Panama en teruggevlogen vanuit Panama City.
Ik had onze reis eerst zelf uitgewerkt, maar wilde wel dat alles lokaal geboekt zou worden door iemand die het land goed kent. Zo ben ik bij Eddy terecht gekomen als "lokale" Nederlander. Samen hebben we het programma verder uitgewerkt. Het was een fantastische trip waar we het nog steeds met zijn allen over hebben. En alles liep zeer voorspoedig. Zelfs toen we een vlucht hadden gemist, werd het nog diezelfde ochtend opgelost. Zeer goed geregeld en het feit dat je Eddy kan bellen of appen iis een groot pluspunt. Wij hebben ook nog het vrijwillersproject, dat Eddy 12 jaar geleden is begonnen, bezocht in Medellin en dat kan ik iedereen aanraden. Zeer indrukwekkend wat hij heeft opgezet.
Ik kan iedereen Better Places/Eddy zeer aanraden wanneer je een rondreis met kinderen gaat maken door Colombia.
Veel dank!

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,2

Epische trip doorheen Argentinië, Chili en Bolivië

  • Amerika
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 15 September 2018

Drie weken trokken we van NW Argentinië via NW Chili en ZW Bolivië tot in het uiterste noorden van Chili. Als liefhebbers van natuurschoon en rust gekoppeld aan verantwoord toerisme kregen we de Argentijnse quebrada's, de Chileense Atacama-woestijn, de Boliviaanse altiplano met de laguna's en de eindeloze salars te zien. Wij met ons drietjes, 2 vijftigers en onze zoon van 21, beleefden een wonderbaarlijke reiservaring, episch volgens een jong-volwassene van 21. Je mond valt bij wijlen open van de fantastisch mooie natuur (we hebben nogal wat verre reiservaring zodat we kunnen vergelijken...), je voelt de verschillende sfeer en cultuur in de drie landen.
Normaal boek ik mijn reis steeds zelf, van, A tot Z. Deze keer had ik moeite om dit op mijn eentje te doen oa hoe bouw ik mijn reis op rekening houdend met de hoogteverschilen ? kan ik de highlights van deze regio combineren in 1 reis? hoe zit het met het weer in de Zuid-Amerikaanse wintertijd? hoe kan ik een betrouwbaar reisbureau vinden voor de altiplano in Bolivië die je immers niet op je eentje mag doorkruisen? Kortom, een pak vragen die me via google deden belanden bij Better Places. Waarom Better Places? De website oogde professioneel, de getuigenissen authentiek, de aandacht voor verantwoord toerisme sprak me erg aan, kortom al deze zaken gaven me vertrouwen. Noem het een berekende gok. Ik poste een contactformulier en binnen luttele dagen had ik contact met Marion die me hielp bij de finalisering van mijn reisplan, het boeken van de overnachtingen (ik denk met heimwee terug aan het prachtige wineresort in Cafayate) en binnenlandse vluchten en me tips en tricks gaf rond hoogteziekte. Noteer ook dat je ter plaatse steeds terecht kon via what's app of gsm bij Marion en Gwendeline (die het Argentijnse deel voor haar rekening nam) . Het resultaat was zoals gezegd een epische reis met een overdonderende natuur doorheen drie landen die, wel allemaal zuid-amerikaans, toch verschillend aanvoelen.. Better Places , dank om deze onvergetelijke trip mee mogelijk te maken.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,6

Super rondreis door Costa Rica

  • Costa Rica
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 14 September 2018

We hebben via Better Places een prachtige individuele reis door Costa Rica gemaakt. We vonden vooral de persoonlijke aanpak door Better Places erg fijn. Er is echt geluisterd naar wat wij belangrijk vonden en op basis daarvan is de reis samengesteld.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,6

Met het gezin een geweldig rondreis van 3 weken door Java en Balie

  • Indonesië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 05 September 2018

Met ons gezin ( 3 dochters van 15, 20 en 22 en een schoonzoon van 24) 3 weken een rondreis gemaakt door Java en Balie. Van tevoren onze wensen bij Emile kenbaar gemaakt. We wilden een persoonlijke reis en het land met haar bevolking beter leren kennen. Hij heeft met zijn lokale kennis en ervaring hiervan een prachtige reis samengesteld. Op zijn aanraden hebben we de reis wat minder "vol" gemaakt, anders waren we na 3 weken niet uitgerust. Alle afspraken zijn nagekomen, de chauffeurs en de gidsen waren goed en deskundig. Soms was er een taalbarrière, maar deze was nooit hinderlijk en de service was meer dan uitstekend. De reis verliep per auto, trein en fiets. Onze verblijven waren over het algemeen op kleine resorts waardoor we veel contact met de lokale bevolking hadden.
Tip: Als je Indonesië echt wil leren kennen, moet je niet alleen naar Balie gaan. Dit eiland is al behoorlijk verwesterd.

De reis heeft onze verwachting overtroffen. We zijn er nog steeds vol van.

De organisatie Better Places kunnen we zeker aanbevelen. Wij kijken alweer naar een volgende reis. De kans is dan heel groot dat we weer gebruik zullen maken van de diensten van Better Places.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,6

Prachtige rondreis met falilie door Madagaskar met Better Places

  • Madagaskar
  • Familiereis Familiereis
  • 02 September 2018

Drie weken een rondreis (van Better Places) met ons gezin (ouders, zoon 23 dochters van 20 en 18) gemaakt door Madagaskar.

Van tevoren onze wensen met Frank besproken en een mooi reisplan gemaakt. De gehele reis is voortreffelijk verlopen, alles klopte zoals afgesproken en overtrof onze verwachtingen. Zeer vriendelijke en goede chauffeur en bijzonder goede gidsen.

We hebben prachtige natuurreservaten bezocht, veel bijzondere dieren gezien en veel uitleg van de chauffeur onderweg. Geslapen in “familie hotels” van zeer luxe tot wat meer basic. De mensen in Madagaskar zijn zeer vriendelijk en we hebben ons zeer veilig gevoeld. De laatste 4 dagen in op het eiland Ste Marie direct aan het strand en met een lokale visser veel walvissen op zee gezien. Kortom een onvergetelijke reis.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,2

Heel veel gezien en gedaan genoten van Costa Rica en Panama

  • Costa Rica
  • Familiereis Familiereis
  • 28 August 2018

Met een eigen auto rond gereden. Via de app was alles heel duidelijk. Ook de route naar de volgende bestemming was zo makkelijk te vinden. Costa rica is heel divers. Er zijn mooie stranden veel natuur maar ook kan je lekker actief zijn. Echt afwisselend dus. Je kan er makkelijk zelf rijden de Ticas zijn super vriendelijk en relax. De reis is heel goed geregeld alles is duidelijk en als er iets is heb je snel contact met de contact personen.

Gereisd met gezin in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,2

Peru the Local Way, Wat een geweldige ervaring!

  • Peru
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 27 August 2018

Deze reis gemaakt met man en twee dochters (14 en 16 jaar). Vanaf het eerste contact dat ik had met Agnes had ik al een goed gevoel. We hebben de hoogtepunten van Peru gezien maar dan allemaal net even anders. Omdat er veel homestays in onze reis verwerkt waren kregen we een goed inkijkje in het authentieke Peru. Wat een lieve en hulpvaardige families allemaal! Better Places brengt je echt naar plekken waar je anders niet komt en alles is tot in de puntjes geregeld. Ook als er een keer wat mis gaat (Oh nee! Onze bikini's hangen nog aan de waslijn en we zijn al op weg naar onze volgende bestemming!) of als je last minute toch nog die kookcursus wil doen, het wordt zo opgelost en geregeld.
Wat ook erg fijn is is dat er gebruik wordt gemaakt van goede gidsen. Zoveel kennis en enthousiasme. We hebben er veel van geleerd. En, heel belangrijk, het geld komt zichtbaar terecht bij de mensen daar. Men is stuk voor stuk erg blij om voor Better Places te werken en dat merk je dan ook echt.
In onze reisbeschrijving waren telkens restauranttips meegenomen. En deze restaurants waren stuk voor stuk de moeite waard. Nu is Peru sowieso een geweldig land als je van lekker eten houdt maar erg leuk dat Better Places ook hier weer met je meedenkt. Hoogtepunt, ze hadden voor ons een reservering gemaakt in het op de 's Werelds Beste Restaurant ranglijst nummer 7 staande restaurant Maido ( in Lima). Wat wenst een mens nog meer.
Op naar de volgende bestemming met Better Places!

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,0

Indrukwekkend Madagascar

  • Madagaskar
  • autorondreis autorondreis
  • 27 August 2018

We hebben mooie natuurparken gezien .Veel bijzondere diersoorten.Mooie stranden aan de west kust,
Regenwoud aan de oostkust ,Onderweg langs de soms moeilijk begaanbare wegen was er veel armoede maar toch een vriendelijke bevolking , Nergens hebben we ons onveilig gevoeld mede dankzij onze uitstekende chauffeurs .
Weer een hel mooi avontuur ,heel goed geregeld door Better Places.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Ecuador wat een mooi land!

  • Ecuador
  • Familiereis Familiereis
  • 26 August 2018

Drie weken een rondreis met ons gezin (ouders, dochters van 20 en 18 en zoon van 16) gemaakt en we zijn onder de indruk van de veelzijdigheid van dit land. Bijzonder om vier dagen in de jungle te verblijven; de hoogste berg Chimborazo te beklimmen en de 5000 meter te behalen; de indianenmarkt Otavalo te bezoeken; een trektocht te maken tussen Insinlivi-Chugchilan & Quilotoa Lake; een fietstocht door de koloniale stad Cuenca en walvissen te zien op onze reis naar Isla de la Plata.
De app waarin alles stond over Ecuador is top! Nergens problemen ondervonden want alles was tot in de puntjes geregeld. Als er iets is dan kun je terugvallen op de lokale reisgids Rene die echt verstand van zaken heeft.
Kortom het was echt genieten!

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,2

Fantastische rondreis met gezin door Ecuador

  • Ecuador
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 23 August 2018

We hebben een geweldige rondreis in Ecuador gemaakt met het gezin (ouders en 3 pubers). Wat een prachtig en veelzijdig land, wat nog niet overspoeld wordt door toeristen. Better Places had een heel mooi programma voor ons gemaakt, met veel mooie tours, helemaal op onze wensen ingericht. Doordat we op veel plaatsen een nacht extra bleven dan de meeste mensen, hebben we prachtige tours gedaan die niet veel mensen doen (wandelen in de natuurgebieden El Cajas en Ozogoche, te paard door de jungle van Machalilla bij Puerto Lopez).
En wat fijn om in Ecuador rechtstreeks contact te hebben met René van Better Places. Na onze ontmoeting de eerste dag in Quito, hebben we contact gehouden via whatsapp. Geen moeite was hem te veel, ophaal-tijden werden op ons verzoek (of op zijn aanraden) verschoven. En hij was redder in nood toen de taxi chauffeur even niet wist waar we heen moesten en ons spaans niet verstond. Dank René, je hebt er een voor ons zorgeloze vakantie van gemaakt!

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,8

Safari door Tanzania en relaxen op Zanzibar

  • Tanzania
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 23 August 2018

We hebben een safari gemaakt door Tanzania waar we met een privé ranger en zijn jeep door diverse parken hebben gereden (Tarangire, Serengeti, Crater). Het was fantastisch! De ranger, de accomodaties, de beleving. Alles prima op elkaar afgestemd. Daarna met een vliegtuigje naar Zanzibar waar we heerlijk genoten hebben van de rustieke schitterende witte stranden en de blauwe zee. Een echte aanrader!

Gereisd met gezin in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,2

Boeiende 'self-drive' autorondreis door Georgië met gids op afstand

  • Georgië
  • autorondreis autorondreis
  • 20 August 2018

We hebben gekozen voor Better Places vanwege de aandacht die ze schenken aan duurzaamheid. Daarnaast wilden we graag een reisorganisatie achter de hand hebben in Georgië, omdat we het land niet kenden. We wilden echter niet met een groep op pad. Om deze redenen hebben we een self-drive autorondreis geboekt via de lokale reisagent in Georgië, Mari. Ze stippelde een fantastische route voor ons uit, met een mix van natuur en cultuur. Zelf hadden we zo'n compleet programma niet kunnen opstellen, ondanks al onze reiservaring (e.g. Albanië, Thailand, IJsland, India, Brazilië, Vietnam).
We hebben het hele land in drie weken tijd doorkruist. Veel doorgaande wegen zijn slecht (grindwegen, oude asfaltwegen met diepe gaten, off-road), maar aangezien de routes voor ons waren uitgezocht, hoefden we ons geen zorgen te maken dat ze te slecht zouden worden. Door zelf te rijden hadden we veel vrijheid, terwijl we Mari achter de hand hadden voor vragen en onduidelijkheden. Mari antwoordde onze apps altijd meteen.

We hebben forten, kerken, grotten, watervallen, canyons, musea e.d.. bezocht, meerdere bergwandelingen gemaakt (één keer naar een gletsjer), en in de Zwarte Zee gezwommen. Doordat het zo goed georganiseerd was voor ons, konden we volop genieten van het mooie landschap, de besneeuwde bergtoppen, de aardige mensen en het heerlijke eten en drinken. Een reis naar Georgië met Better Places en Mari kunnen wij van harte aanbevelen!

Gereisd met gezin in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Rondreis met het gezin

  • Cuba
  • autorondreis autorondreis
  • 04 September 2016

Betterpaces heeft in zorgvuldig overleg een mooie gevarieerde 15 daagse rondreis samengesteld voor ons gezin (2 ouders ,3 volwassen kinderen).Huurauto , 7 overnachtingen in casas op goede locaties en 3 rondleidingen waren vooraf geboekt waardoor we de vakantie konden besteden aan de prachtige natuur, het bezichtigen van de plaatsen,de mojito's en de muziek !rnHet systeem van de vouchers werkt heel goed en een tussenpersoon (Julio ) in geval van nood is erg fijn. Wij hebben genoten van Cuba en van de lieve leuke mensen waar wij welkom waren in hun huis.rnHet enige minpuntje is dat we de reis niet konden betalen met de creditcard (wij wonen niet in Nederland) waardoor wij een extra reisverzekering af moesten sluiten.

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Rondreis Colombia

  • Colombia
  • Familiereis Familiereis
  • 21 August 2016

Wij hebben met zijn zessen (opa/oma (mobiele zestigers), ouders en twee pubers) een fantastische rondreis door Colombia gehad. Deze reis hebben we samen met Eric van Better Places helemaal op maat gemaakt, we konden onze wensen goed aangeven en Eric had zelf ook goede voorstellen. Uiteindelijk was de reis nog zo veel meer bijzonder dan we van te voren hadden durven hopen! De overnachtingen waren steeds op de meeste mooie plekjes, in vaak kleinschalige authentieke hotels, maar ook prachtige eco-lodges. De gehele reis was ontzettend goed geregeld, op 32 dagen liep eigenlijk alles soepel en vlot volgens vooraf beschreven planning. De natuur is prachtig in Colombia, veel variatie ook in klimaat, van woestijn, de hoge Andes, de groene koffie driehoek tot de Caribische kust. We hadden regelmatig een tour onder begeleiding van deskundige, enthousiaste gidsen. Waarschijnlijk het land met de meest vriendelijkste en open mensen op aarde, wij hebben genoten, van begin tot eind! (en gaan zeker nog eens terug via Better Places, echt aan te bevelen!)

Gereisd met partner in juli 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Rondreis Cuba met gezin

  • Cuba
  • autorondreis autorondreis
  • 09 August 2016

We hebben een autorondreis op Cuba gemaakt met verblijf in casas particulares. Er werd door Better Places goed naar onze wensen geluisterd en we kregen altijd snel antwoord op onze vragen. Alles was uitstekend geregeld (transfers luchthaven-casa v.v., casas onderweg, huurauto, gidsen in Havana en Trinidad). We hebben een superleuke reis gehad!!

Alleen gereisd in juli 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

2 volwassenen en 2 kinderen

  • Suriname
  • Familiereis Familiereis
  • 09 August 2016

mooie reis gehad!! Het was echt allemaal goed georganiseerd, complimenten. rnElke keer werden we strak op tijd opgehaald, het was zeer goed verzorgd qua eten en drinken, fijne gidsen die het echt leuk vonden hun plekjes te laten zien en veel wisten te vertellen, mooie plekken gezien.rnGoede afwisseling in het programma, goed rekening gehouden met onze wensen.rn

Gereisd met partner in juli 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Rondreis Cost Rica

  • Costa Rica
  • Familiereis Familiereis
  • 07 August 2016

Super vakantie gehad in Costa Rica. Vooral de accommodaties waren erg goed op zeer bijzondere locaties. Vervoer en excursies waren prima geregeld en van hoge kwaliteit. Goed en makkelijk contact per mail met lokale reisleider Liesbet. Een echte aanrader!

Gereisd met gezin in juli 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Familie rondreis

  • Costa Rica
  • autorondreis autorondreis
  • 04 August 2016

Afgelopen juli zijn wij met onze 2 kinderen van 15 en 13 naar Costa Rica geweest. De reis begon met een 3 daagse tour en aansluitend een rondreis per huurauto.rnTijdens het uitzoeken en plannen van de reis hebben wij veelvuldig met Liesbet gemaild voor advies en het samenstellen van de reis. Dit contact verliep soepel aangezien zij direct op onze mails reageerde. Het was heel fijn om contact te hebben met een Nederlandse reisexpert. rnDe reis was vanaf begin tot eind top geregeld: transfers altijd op tijd, goede huurauto ( op het afgesproken tijdstip geleverd), goede lodges; mooi gelegen, vriendelijk en behulpzaam personeel, schone kamers. En een prachtig land!rnDe visie van Better Places, de aandacht voor duurzaamheid sprak ons erg aan om voor Better Places te kiezen. Helemaal na onze super ervaring in Costa Rica zou ik iedereen Better Places aanbevelen.rn

Gereisd met partner in juli 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,2

Vader - dochter reis

  • Costa Rica
  • Familiereis Familiereis
  • 18 July 2016

prima reis met mijn dochter gehad. Het klopte van begin tot eind uitstekend met de lodges en transfers bij de geweldige activiteiten die we samen met onze agent van Better Places hadden uitgezet.rnWe hebben een TOP vakantie gehad!!

Gereisd met vrienden in juni 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,6

Rondreis highlights Colombia

  • Colombia
  • Familiereis Familiereis
  • 08 July 2016

In mei ben ik samen met mijn vriend en zoon van 1,5 jaar oud voor het eerst terug gegaan naar mijn geboorteland....rnDit wilde wij via een reisorganisatie doen omdat wij het land totaal niet kennen. Via internet en lang zoeken, kwamen we bij betterplaces uit.rnZoals gevraagd had Erik een reisplan voor ons opgesteld en na een paar keer heen en weer mailen kwamen we tot een mooie offerte.rnDe reis moest vooral afgestemd zijn op onze kleine man.rnrnToen de dag daar was, dat we in Colombia aankwamen, hadden we geen idee hoe of wat. Het was voor ons voor het eerst zo een georganiseerde reis en naar zuid Amerika. Zelf waren we ook wat onzeker over hoe of wat in Colombia, qua veiligheid......rnIk kan mijn hele verhaal hier wel opschrijven want ik vond t zo mooi, maar laat ik het proberen kort te houden.rnAlles was zo goed geregeld.... Het vervoer was top de chauffeurs waren overal dik optijd en iedere autoreis hadden we een kinderstoeltje en stopte we wanneer we maar wilde.rnHotels waren ook top met super gastvrije mensen. Onze reisgidsen waren ook top, regelmatig moesten we pauzes nemen omdat onze kleine man een schone luier nodig had, of moest eten, of wilde lopen..... De reisgidsen hadden daar heel veel geduld voor. Ook spraken ze vol lof over hun eigen land en hebben we hele gezellig dagen met ze gehad. Kortom een reis die we nooit meer vergeten.rn alle twijfels over het onveilig voelen in Colombia zijn voor 100% weggenomen. Wij hebben zo ontzettend genoten.... Dagen waren te kort. Wanneer het kan gaan wij terug en dan komen wij zeker weer bij beterplaces! Erik bedankt voor dit mooie avontuur

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,0

Rondreis Cuba

  • Cuba
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 16 June 2016

Wij hebben de reis geboekt via Beter Places en dat als heel positief en goed ervaren. De begeleiding bij het boeken en samenstellen van de reis was perfect, korte lijnen direct contact met iemand die het land als geen ander kent. Er wordt rekening gehouden met je wensen en goed advies gegeven. De accommodaties waren echt super en ook de vooraf geboekte excursies waren goed geregeld en verzorgd. Ook alle transfers waren goed en alles liep op rolletjes. Dankzij Better Places hebben wij kunnen genieten van een prachtige en zorgeloze vakantie in Cuba.

Gereisd met partner in mei 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met Better Places?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Better Places of klachten over Better Places.