Reisorganisaties

Familiereis boeken? Er zijn vele familiereis reisorganisaties die zich specialiseren in verre reizen met kinderen. Dit zijn speciale reizen waarbij de hotels, bestemmingen en activiteiten allemaal kindvriendelijk zijn.

Je kunt kiezen uit een individuele familiereis of een familie groepsrondreis en de reizen zijn doorgaans ingedeeld in verschillende leeftijdscategoriën. Een verre reis met baby behoort ook tot de mogelijkheden. Familiereis.nl geeft een handig overzicht van alle reisorganisaties en reisbureau's waar je een familiereis, gezinsreis, familievakantie, familie rondreis of verre reis met kinderen naar een verre bestemming kunt boeken!

15 reisorganisaties gevonden

9,8
1 beoordeling

Voor reislustige gezinnen heeft Koning Aap een uitgebreid aanbod avontuurlijke groepsrondreizen naar de mooiste landen ter wereld. Uniek is dat Koning Aap reizen voor verschillende leeftijden aanbiedt. Voor 4 jaar en ouder en 12 jaar en ouder.

Lees verder
1,0
1 beoordeling

Op zoek naar een goedkope vakantie voor het hele gezin? Bij Stip Reizen zit je goed! Deze reisorganisatie biedt al jaren kwalitatieve reizen aan voor bodemprijzen. Ook voor families biedt Stip een aantal schitterende groepsrondreizen naar mooie bestemmingen.

Lees verder
9,2
2 beoordelingen

333TRAVEL heeft al meer dan 16 jaar ervaring in het organiseren van individuele verre reizen naar Azië, Amerika, Zuid-Afrika. De reizen van 333TRAVEL zijn betaalbaar en je kunt je familiereis helemaal op maat samenstellen.

Lees verder
5,2
2 beoordelingen

NRV Holiday is een ervaren reisorganisatie met een aantrekkelijk aanbod familiereizen. De reizen zijn op individuele basis en gaan naar mooie bestemmingen als Indonesië, Jordanië of de Verenigde Staten. Bezoek de NRV website voor meer info!

Lees verder
5,3
3 beoordelingen

Onder de naam Djoser Junior organiseert Djoser avontuurlijke reizen voor gezinnen met kinderen. De reizen vinden plaats in kleine groepen en bieden veel individuele vrijheid. En je kunt rekenen op Nederlandse reisleiders en scherpe prijzen!

Lees verder

FOX family & kids is de familiereizen-tak van FOX Vakanties. Voor één- of twee-oudergezinnen met kinderen vanaf 4 jaar biedt FOX een aantal comfortabele familiereizen. Zowel groepsreizen als privéreizen naar o.a. Thailand, Costa Rica en Marokko.

Lees verder

Bij Van Verre Family kun je jouw eigen familiereis samenstellen naar Azië en Zuid-Afrika. Deze familiereizen worden afgestemd op de wensen en voorkeuren van jouw gezin zodat zowel voor de ouders als voor de kinderen de ideale familiereis wordt samengesteld!

Lees verder

TUI

TUI (voorheen Arke) ken je waarschijnlijk van de zonvakanties, maar wist je dat je dat ze ook geweldige rondreizen aanbieden? TUI heeft een uitgebreid aanbod van verre reizen (zowel individueel als groepsreizen) en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Lees verder
8,8
4 beoordelingen

Een verre groepsrondreis met kinderen maken? Sawadee Familieavontuur heeft een ruim aanbod familiereizen voor actieve gezinnen naar alle populaire familiebestemmingen. De reizen zijn ingedeeld in reizen voor kinderen vanaf 7, 12 of 16 jaar: handig!

Lees verder

Pharos Reizen is aanbieder van familievakanties met de auto binnen Europa. Schitterende reizen langs bijzondere bezienswaardigheden en overnachtingen in vakantieparken en kindvriendelijke hotels. Goedkoop én leuk!

Lees verder
8,8
24 beoordelingen

Better Places is een reisorganisatie met lokale reisexperts. Voor gezinnen met kinderen heeft Better Places een schitterend aanbod met individuele reizen. Mooie reizen naar bijzondere plekken in Azië, Afrika of Zuid-Amerika. De reizen worden op maat gemaakt!

Lees verder
9,7
6 beoordelingen

Wil je het échte Marokko ervaren? Dades Reizen is een kleinschalige reisorganisatie die je graag op eigen wijze alle bijzondere plekjes van Marokko laat zien. Bekijk hier de prachtige reizen die Dades speciaal voor families heeft samengesteld!

Lees verder

Voor familiereizen naar Azië en Afrika zit je bij PANGEA Travel goed. PANGEA is gespecialiseerd in individuele reizen. De familiereizen worden goed afgestemd naar wens en leeftijd van de kinderen. Een prefecte partner voor een zorgeloze familiereis!

Lees verder
9,4
18 beoordelingen

Een individuele gezinsreis op maat? Avontuurlijk en niet álles zelf uitzoeken? Boek dan rechtstreeks bij onze local Hero, je reisspecialist ter plaatse. Je maakt gebruik van lokale kennis en ondersteunt de lokale gemeenschap. Je kinderen zijn écht welkom!

Lees verder
8,4
13 beoordelingen

De individuele reizen van Riksja Kids zijn helemaal afgestemd op gezinnen én jouw wensen! Want bij Riksja Kids kun je zelf je reis samenstellen zoals jij het wilt. Natuurlijk helpen de ervaren medewerkers van Riksja je graag!

Lees verder
Loading

Geen reisorganisaties gevonden

{{ numreisorganisaties }} reisorganisatie{{ numreisorganisaties | simplePluralize('', 's') }} gevonden

Er zijn geen reisorganisaties gevonden die voldoen aan je zoekopdracht.