Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

83 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Redactie
Familievakantie in Chili
Het ondernemen van een familiereis is een prima manier om de familiebanden te versterken. Als je nog niet weet wat de bestemming van je (volgende) familievakantie zal zijn, overweeg dan eens af te reizen naar het verrassende en onvergetelijke Chili.
· Redactie
Vietnam als bestemming familiereis
Als jij graag eens een verre en vooral bijzondere familiereis wilt ondernemen, overweeg dan een vakantie met het hele gezin in Vietnam. Het prachtige Vietnam is rijk aan nog ongerept natuurschoon en er valt bovendien een heleboel te zien en te beleven.
· Redactie
Peru als bestemming familiereis
Voor een interessante verre familiereis is het magische Peru zeker een aanrader. Peru is een bestemming waar zowel jong als oud zich zullen verbazen, niet alleen over de schitterende natuur, maar zeker ook over de diverse bezienswaardigheden die Peru rijk is.
· Redactie
Op familievakantie in China
Een familiereis ondernemen, dat is natuurlijk altijd weer een bijzonder avontuur, zeker als je kiest voor een verre bestemming. Een reisbestemming die zeker een aanrader is voor het ondernemen van een verre familievakantie, is China, en wel om voor de hand liggende redenen.
· Redactie
Een familiereis naar IJsland
Bij een familiereis denk je misschien automatisch aan kamperen in Frankrijk of een reisje naar Spanje, maar denk ook eens aan een bestemming die wat minder voor de hand ligt, zoals IJsland! Het mooie IJsland is nog bijzonder rijk aan ongerepte natuur en daarom perfect geschikt voor een actieve vakantie met het hele gezin.
· Redactie
Culturele familiereis naar Griekenland
Waar de normaalgesproken populaire vakantielanden Cyprus en Egypte dit jaar te kampen hebben met een aanzienlijke daling in het aantal toeristen, kan Griekenland zich juist verheugen vanwege de ontvangst van een recordaantal toeristen. Vooral de Akropolis in Athene wordt graag door toeristen bezocht en dat zorgt soms zelfs tot topdrukte.
· Redactie
Familievakantie in Marokko
Voor het beleven van een afwisselende, interessante én leuke familiereis, hoef je helemaal niet zo ver van huis te zijn. Het magische Marokko is bijvoorbeeld een fantastische reisbestemming voor een familievakantie, op slechts enkele vlieguren afstand van Nederland.
· Redactie
Naar Zuid-Afrika met de kids
Als je de kids graag alvast een beetje wereldwijs wilt maken en het belangrijk vindt dat ze ook andere culturen en gebruiken leren kennen, dan is het maken van een verre familiereis een heel goed idee.  Kies bijvoorbeeld voor een familievakantie in Zuid-Afrika en ontdek samen met de kids hoe mooi dit land is.
· Redactie
Afwisselende familievakantie in Californië
Het maken van een familiereis is een goede manier om met het hele gezin van een ontspannen vakantie te genieten. Het vergt natuurlijk wel wat overleg om een bestemming te vinden waar iedereen happy mee is, maar er is alvast één bestemming te noemen waar zowel jong als oud blij van zullen worden.
· Redactie
Familie Tirol-dorpen bijzonder kindvriendelijk
Als je met het hele gezin op vakantie wilt gaan, dan is Oostenrijk een leuke bestemming die ook nog eens goed aan te rijden is. Oostenrijk is vooral bekend als wintersportbestemming, maar ook in de zomer valt er in Oostenrijk genoeg te beleven.
· Redactie
Rondreizen in Cuba
Cuba is het land van Che Guevara, prachtige stranden en koloniale bouwwerken, maar Cuba heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Mensen die al eens een rondreis naar Cuba hebben gemaakt, zullen je absoluut aanraden om hetzelfde te doen. Cuba is echt een land dat je moet ervaren, omdat het je zal verrassen.
· Redactie
Familiereis langs berghutten Zwitserland
Stel, je wilt een actieve reis met de hele familie gaan ondernemen, maar je hebt nog geen idee hoe die reis er precies moet gaan uitzien. Reis dan af naar Zwitserland, want daar hebben ze alvast een bijzonder sportieve familiereis voor je bedacht, namelijk een berghuttenwandeling die je samen met de kinderen kunt gaan ondernemen.
· Redactie
Met de kids op familiereis naar New York
Stel: je bent dol op het maken van een stedentrip en zou best een keer naar New York willen, maar je hebt ook kinderen en je denkt dat een reis naar New York niet leuk is voor de kids. Think again, want ‘The Big Apple’ is echt niet alleen leuk voor volwassenen.
· Redactie
Mexico perfect voor familiereis
Mexico … de naam alleen al doet je denken aan swingende feesten, zonovergoten stranden en alle andere dingen die een vakantie zo leuk maken. Mexico is een prima bestemming voor een singles reis of om met zijn tweetjes naartoe te gaan, maar het is ook een perfect land voor een familiereis.
· Redactie
Met de kids naar de VS
De ‘States’ zijn niet alleen een te gekke bestemming voor volwassenen, maar in de Verenigde Staten zullen ook de kids het prima naar hun zin hebben. Amerika is dan ook een bijzonder geschikte bestemming voor een geslaagde familiereis.
· Redactie
Familiereis naar Tenerife
Voor een heerlijke vakantie is een familiereis naar Tenerife altijd een leuk idee. Het hele gezin zal zich op Tenerife prima weten te vermaken en of je nu in de zomer of in de wintermaanden naar dit Canarische eiland (Spanje) vliegt, je kunt er altijd genieten van veel zon en heerlijke temperaturen.
· Redactie
Naar Stockholm met de kids
Je zou het misschien niet direct verwachten, maar de hoofdstad van Zweden, het mooie Stockholm, is een perfecte bestemming voor een familiereis. De Zweedse hoofdstad heeft namelijk allerlei leuke bezienswaardigheden die ook de kids geboeid zullen weten te houden.
· Redactie
Avontuurlijke familiereizen in Marokko
Je kunt een reis met het hele gezin zo spannend maken als jij zelf wilt. Als je het liever voorspelbaar en dicht bij huis houdt, dan is een weekje Zuid-Frankrijk of een verblijf aan een van de meren in het noorden van Italië een leuk idee. Voor de meer avontuurlijk ingestelde reislustigen, zijn de volgende familiereizen naar Marokko leuke mogelijkheden.
· Redactie
Kerstmarkten in Duitsland
Een leuk uitje met het hele gezin is niet altijd eenvoudig te verzinnen. Gedurende de zomervakantie is de keuze voor een voordelige zonvakantie voor de hand liggend, maar waar moet je naartoe als je in de laatste maanden van het jaar samen met de kids een lang weekend weg wilt?
>