Home
Blog
IJsland blogs

Reisinspiratie

5 blogs over Familiereizen in IJsland
· Stéphanie Versteeg
Dit zijn de vijf mooiste watervallen van IJsland
IJsland is het land van ijs en vuur, waar je rijdt door groene landschappen en met een beetje geluk het noorderlicht kan spotten. IJsland is met een recht een bestemming die bovenaan je bucketlist mag prijken, bijvoorbeeld om de vele indrukwekkende watervallen te bekijken. Benieuwd welke je in ieder geval op je lijstje moet zetten? Dit zijn de vijf mooiste watervallen van IJsland.
· Redactie
De 10 mooiste verre familiereizen voor 2016
Droom je ervan om ooit eens met het hele gezin op een verre reis te gaan? Met z’n allen naar de andere kant van de wereld te vliegen, kennis te maken met vreemde culturen, bijzondere natuur en bezienswaardigheden die je alleen van tv kent? Dit zijn de 10 mooiste verre reizen die je met het hele gezin kan maken.
· Redactie
6x De beste gezinsvakanties voor de herfstvakantie
De herfstvakantie staat weer voor de deur, en dat is het perfecte excuus om er weer even met het gezin op uit te gaan. Ben je nog op zoek naar een leuke last minute? We maakten een lijstje met onze favoriete herfstbestemmingen.
· Redactie
Familiereis door winters Europa
Als je in de wintermaanden een familiereis wilt gaan ondernemen, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om de winter de rug toe te keren en een zonvakantie te boeken, maar waarom zou je? Juist gedurende de winterse maanden zijn diverse bestemmingen in Europa sprookjesachtiger dan ooit.
· Redactie
Een familiereis naar IJsland
Bij een familiereis denk je misschien automatisch aan kamperen in Frankrijk of een reisje naar Spanje, maar denk ook eens aan een bestemming die wat minder voor de hand ligt, zoals IJsland! Het mooie IJsland is nog bijzonder rijk aan ongerepte natuur en daarom perfect geschikt voor een actieve vakantie met het hele gezin.
>