Home
Blog
China blogs

Reisinspiratie

10 blogs over Familiereizen in China
· Stéphanie Versteeg
Spannend: de 5 coolste ondergrondse steden ter wereld
Boven de grond valt doorgaans al een hoop te zien, maar wist je dat er ook een heleboel ondergrondse steden zijn? Onopvallende deuren die leiden naar geheime gangenstelsels en verborgen kamers: een tikkeltje spannend, maar ook reuze-interessant.
· Stéphanie Versteeg
De 10 mooiste plekken van China
China is groot en heeft voor elk type reiziger wel iets te bieden. Dit zijn de 10 mooiste en leukste plekken die thuishoren op je bucketlist!  
· Stéphanie Versteeg
Check dit filmpje over reizen met de Trans Mongolië Express
Als je houdt van reizen met de trein, dan staat een tochtje met de Trans Mongolië Express ongetwijfeld op je lijstje. We kwamen dit mooie filmpje tegen dat prachtig weergeeft hoe bijzonder het is om Rusland te doorkruisen per trein.
· Stéphanie Versteeg
10x Avonturen om spontaan hoogtevrees van te krijgen
Ben jij een daredevil en krijg je niet zo snel knikkende knietjes van grote hoogtes en extreme dieptes? Zet deze 10 avonturen dan op een rijtje, want menig reiziger zou er spontaan hoogtevrees van krijgen.
· Stéphanie Versteeg
5x de leukste haltes op de Banana Pancake Trail
Wel eens gehoord van de Banana Pancake Trail? Op deze wereldberoemde backpackroute kun je de meest iconische en mooiste plekken van heel Zuidoost Azië afstrepen. Treed in de voetsporen van vele eerdere backpackers en maak kennis met alle parels van Aziatische bodem.
· Redactie
10 redenen om naar China te reizen
China is een veelzijdig land dat reislustige gezinnen enorm veel te bieden heeft. Hier rondreizen is zondermeer een geweldige ervaring voor jou én je kinderen. Lees hier 10 redenen waarom China jouw volgende reisbestemming zou moeten zijn.
· Redactie
Op familievakantie in China
Een familiereis ondernemen, dat is natuurlijk altijd weer een bijzonder avontuur, zeker als je kiest voor een verre bestemming. Een reisbestemming die zeker een aanrader is voor het ondernemen van een verre familievakantie, is China, en wel om voor de hand liggende redenen.
· Redactie
Djoser Junior biedt extra familiereizen
Genieten van een familievakantie betekent plezier voor het hele gezin. Tal van reisorganisaties hebben zich (mede) gespecialiseerd in het organiseren van familiereizen. Zij weten dan ook precies wat de magische mix is voor het beleven van een geslaagde gezinsvakantie, zowel voor jonge als voor oudere kinderen en volwassenen.
· Redactie
Naar China met Koning Aap
Op school allerlei weetjes over de wereld uit boekjes leren, is natuurlijk erg leerzaam, maar kinderen vinden het veel leuker om met eigen ogen iets te kunnen bewonderen. Daarom is het maken van een (verre) familiereis met het hele gezin een goede gelegenheid om de kids spelenderwijs iets over de wereld te leren.
· Redactie
Familieresorts Club Med
Voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud, zit je met een reis van Club Med helemaal goed. Deze aanbieder heeft er namelijk werk van gemaakt om voor de kids allerlei aparte dingen te organiseren, zoals eigen ontmoetingsruimtes en natuurlijk ook tal van activiteiten, volledig afgestemd op wat bij ze past.
>