Home
Blog
Algemeen

Reisinspiratie

56 blogs in de rubriek Algemeen
· Laurens
Amerika met kinderen: Wat te doen? (+ Tips!)
Naar Amerika met kinderen? Supergaaf! Een vakantie naar de Verenigde Staten staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. En dat Amerika een fantastisch land is om te bezoeken is duidelijk, maar ook zéker met kinderen! Die zullen een onvergetelijke tijd hebben. Maar wat zijn leuke Amerikaanse bestemmingen met de kids? Welke activiteiten mag je met je gezin niet missen en waar moet je rekening mee houden? Lees mee!
· Laurens
Thailand met kinderen: Wat te doen? (+ Tips!)
Thailand is een ontzettend afwisselend land, het is betaalbaar en voor alle leeftijden is er veel te doen. Bovendien is Thailand is één van de meest kindvriendelijke bestemmingen in Azië! Maar wat kun je hier zoal beleven? En wat zijn leukste activiteiten met kinderen? Laten we eens gaan kijken!
· Laurens
Met je kinderen op reis naar Azië: onze tips!
Ga of wil jij met je kinderen een rondreis maken in Azië? Dat is een geweldig avontuur voor hele gezin! Natuurlijk is het voor jou als ouder ook een uitdaging, maar reizen in Azië met kinderen kan prima. In dit artikel geven we je tips voor onderweg en ter voorbereiding. Ook selecteerden wij de top 5 kindvriendelijke landen in Azië.
· Redactie
9 reizen die je kinderen voor hun 18e gemaakt moeten hebben
Bijzondere ervaringen neem je de rest van je leven mee en zeker de eerste reizen maken ontzettend veel indruk. Wil je je kinderen op zoveel mogelijk manier kennis laten maken met de wereld? Deze reizen moeten jullie gemaakt hebben nu de kinderen nog jong zijn.
· Redactie
Adrenalinerush! 10 activiteiten waar je tieners wild van worden
Het moge duidelijk zijn dat we fan zijn van reizen met kinderen; ze laten je met een heel andere blik naar de wereld kijken. Toch vormen tieners soms een uitdaging: “Wat, is er geen wifi?!” Het kan lastig zijn ze los te weken van de tablet of ze een museum binnen te loodsen zonder een lading gezucht en gesteun. En begrijpelijk, want op reis met mama en papa wordt met de jaren steeds minder cool. Maar wedden dat je met onderstaande activiteiten op reis het hart van je puber weer voor je wint?
· Redactie
Top 10 wildlife-bestemmingen om met je kinderen te bezoeken
Met de kinderen naar een échte wildlife bestemming is een geweldige ervaring. Bekijk hier onze top 10 mooiste bestemmingen om dieren in het wild te zien mét je kinderen!
· Redactie
5 vakantie-ideeën voor een romantische 'babymoon'
Nog even ertussenuit met z'n tweeën en als vanouds genieten van elkaar tijdens de zwangerschap: een babymoon wordt steeds populairder. Familiereis.nl geeft reisinspiratie voor 5 heerlijke babymoon bestemmingen!
· Redactie
10 redenen voor een familiereis naar India
India is het land van koeien, riksja's en geurige curry's, en zal misschien niet direct in je opkomen als bestemming voor een verre familiereis. We geven je daarom 10 redenen waarom het wél de moeite waard is om met het hele gezin naar Incredible India af te reizen.
· Redactie
Ontmoetingen met dieren: hét hoogtepunt van een familiereis
Vergeet de dierentuin, want dieren zijn het mooist in hun eigen omgeving. Op deze plekken sta je oog in oog met moeder natuur. Voor kinderen een onvergetelijke ervaring. Familiereis.nl geeft je 10x de mooiste plekken voor een ontmoeting met indrukwekkende dieren.
· Redactie
De 6 tofste hotelkamers voor kinderen
Hotelkamers komen in allerlei vormen en maten, maar sommigen zijn wel een heel bijzondere verschijning. Van Hello Kitty to Super Mario, dit zijn de zes tofste hotelkamers voor kinderen (en ouders).
· Redactie
Avontuurlijk overnachten: 6x Slapen in een boomhut
Wie droomde er vroeger nou niet van een prachtige boomhut? Hoog in de bomen, en stevig genoeg om een nachtje te blijven slapen. Omdat je nooit te oud bent voor dergelijke dromen hebben we een paar mooie exemplaren op een rijtje gezet. Boomhutten voor het hele gezin, of gewoon een nachtje voor jezelf alleen.
· Redactie
6x De beste gezinsvakanties voor de herfstvakantie
De herfstvakantie staat weer voor de deur, en dat is het perfecte excuus om er weer even met het gezin op uit te gaan. Ben je nog op zoek naar een leuke last minute? We maakten een lijstje met onze favoriete herfstbestemmingen.
· Redactie
6x De mooiste ballonvaarten ter wereld
Een ballonvaart is een bijzondere ervaring, en helemaal als je er eentje boven een mooi gebied maakt. Maar wat zijn nou de meest speciale plekken om vanuit de lucht te bekijken? We maken je het wat makkelijker (of juist niet!) met dit lijstje van de mooiste ballonvaarten ter wereld.
· Redactie
7 redenen voor reis naar Sri Lanka mét kinderen
Als er één land is waar je als gezin met open armen wordt ontvangen dan is het Sri Lanka. De vriendelijke locals zijn dol op kinderen en er is genoeg te doen voor het hele gezin. Wissel dagen aan het strand af met een bezoek aan een mooie stad, ga op ontdekking in een nationaal park of speel een spelletje cricket met de lokale bevolking.Powered by Froala Editor
· Redactie
Top 7 kindvriendelijke strandvakanties
Wuivende palmbomen, zacht zand en een azuurblauwe zee: Onze wereld kent genoeg paradijselijke plekjes, maar welke stranden zijn nou perfect voor een fijne vakantie met het hele gezin?
· Redactie
Ontdek Zuid Afrika met het gezin
Zuid Afrika is het meest kindvriendelijke land van Afrika en de perfecte bestemming voor een familiereis. We geven je acht goede redenen om met het hele gezin af te reizen naar het zuidelijkste puntje van Afrika.
· Redactie
Kindvriendelijk eiland in de zon: Formentera
Ben je nog bezig met de vakantieplannen voor 2015? Check dan Formentera. Dit Spaanse eilandje (naast Ibiza) is dé ideale familiebestemming!
· Redactie
De nieuwe Familiereis.nl website
Ja ja, daar is hij dan: de nieuwe Familiereis.nl website! We zijn er superblij mee. De nieuwe website ziet er niet alleen veel beter uit, hij werkt ook veel fijner!
· Redactie
Tips voor een stedentrip met je gezin
Als je een weekendje of een paar dagen vrij hebt en er op uit wilt, dan is een stedentrip ideaal voor je gezin: alle bezigheden lekker in de buurt en toch lekker een paar dagen weg. We geven 3 tips!
>