Familiereis maar dan anders

Familiereis maar dan anders

18 maart 2013
Met het hele gezin naar een Spaanse costa reizen of in Frankrijk op de camping gaan staan, dat is natuurlijk hartstikke leuk maar dat doen al heel veel vakantie... Lees verder

Mexico perfect voor familiereis

Mexico … de naam alleen al doet je denken aan swingende feesten, zonovergoten stranden en alle andere dingen die een vakantie zo leuk maken. Mexico is een prima bestemming voor een singles reis of om met zijn tweetjes naartoe te gaan, maar het is ook een perfect land voor een familiereis.

Lees verder
11 mrt. 2013

Familiereis met drie generaties

Toen je nog jong was, vond je het misschien een beetje suf om met je ouders op vakantie te gaan, maar tegenwoordig is het helemaal hip om samen met je familie van een vakantie te genieten! De familievakantie van ouders en kids wordt tegenwoordig namelijk steeds vaker uitgebreid, zodat ook  opa en oma samen met het gezin op vakantie kunnen gaan.

Lees verder
4 mrt. 2013

Tropische familiereis in Duitsland

Als je samen met de familie graag even de warmte wilt opzoeken dan hoef je tegenwoordig helemaal niet meer zo gek ver van huis te reizen. Tenminste, als je het niet erg vindt om indoor te recreëren. Nabij de Duitse stad Berlijn vind je namelijk het grootste indoor waterparadijs ter wereld! Compleet met aangename en zelfs tropische temperaturen.

Lees verder
25 feb. 2013

Betaalbare familiereis met Baobab

Wil je graag een bijzondere familiereis ondernemen, maar is je budget beperkt? Snuffel dan eens tussen de aanbiedingen van Baobab Reizen! De aanbiedingen worden door Baobab Reizen ook wel ‘kansreizen’ genoemd en bestaan uit bijzonder betaalbare rondreizen voor het hele gezin.

Lees verder
18 feb. 2013

Familiereizen door crisis extra populair

Samenzijn en samen leuke dingen beleven, dat is voor veel mensen een belangrijke reden om een familiereis te ondernemen. Uit een groot onderzoek dat onder 6.000 Europeanen werd gehouden, is gebleken dat ‘echt’ tijd met elkaar doorbrengen in deze periode van economische crisis belangrijk wordt gevonden.

Lees verder
11 feb. 2013

Met de kids naar de VS

De ‘States’ zijn niet alleen een te gekke bestemming voor volwassenen, maar in de Verenigde Staten zullen ook de kids het prima naar hun zin hebben. Amerika is dan ook een bijzonder geschikte bestemming voor een geslaagde familiereis.

Lees verder
4 feb. 2013

Naar China met Koning Aap

Op school allerlei weetjes over de wereld uit boekjes leren, is natuurlijk erg leerzaam, maar kinderen vinden het veel leuker om met eigen ogen iets te kunnen bewonderen. Daarom is het maken van een (verre) familiereis met het hele gezin een goede gelegenheid om de kids spelenderwijs iets over de wereld te leren.

Lees verder
28 jan. 2013

De Caravana voor een familievakantie op de camping

Toegegeven, het is niet iets voor iedereen, maar als je van kamperen houdt, dan is dit wel dé manier voor het vieren van een familievakantie. Voor wie zich alvast wil oriënteren op kampeergebied, is er de Caravana, een beurs waar je vandaag en morgen nog terecht kunt voor de laatste nieuwtjes op het gebied van kamperen.

Lees verder
21 jan. 2013

Awards voor meest kindvriendelijke vakantieaanbieders

Op de vakantiebeurs die de afgelopen week weer in de Jaarbeurs in Utrecht is gehouden, werd bekendgemaakt welke reisorganisatie de winnaar is van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award. Deze Award wordt uitgereikt aan de reisorganisatie die - volgens een vakkundige jury van reiservaringsdeskundige kinderen en ouders - het meest kindvriendelijk is.

Lees verder
14 jan. 2013

De vriendelijkste steden voor een familiereis

Als je met je een familiereis gaat ondernemen, dan wil je natuurlijk wel naar een bestemming reizen waar je vriendelijk wordt bejegend. Dat is niet alleen voor jezelf prettig, maar heeft ook een positief effect op je kinderen. Wat zijn in dit kader dan eigenlijk goede steden om naartoe te reizen?

Lees verder
7 jan. 2013

Familiereis naar Tenerife

Voor een heerlijke vakantie is een familiereis naar Tenerife altijd een leuk idee. Het hele gezin zal zich op Tenerife prima weten te vermaken en of je nu in de zomer of in de wintermaanden naar dit Canarische eiland (Spanje) vliegt, je kunt er altijd genieten van veel zon en heerlijke temperaturen.

Lees verder
31 dec. 2012

Naar Stockholm met de kids

Je zou het misschien niet direct verwachten, maar de hoofdstad van Zweden, het mooie Stockholm, is een perfecte bestemming voor een familiereis. De Zweedse hoofdstad heeft namelijk allerlei leuke bezienswaardigheden die ook de kids geboeid zullen weten te houden.

Lees verder
24 dec. 2012

Veel mensen met Kerst op vakantie

De kerstvakantie is een populaire periode om er met het hele gezin even gezellig op uit te trekken. Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen verwacht dar er in de komende vakantieperiode, dus in de periode van 22 december tot en met 6 januari, zo’n 800.000 Nederlanders op uit zullen trekken.

Lees verder
17 dec. 2012

Avontuurlijke familiereizen in Marokko

Je kunt een reis met het hele gezin zo spannend maken als jij zelf wilt. Als je het liever voorspelbaar en dicht bij huis houdt, dan is een weekje Zuid-Frankrijk of een verblijf aan een van de meren in het noorden van Italië een leuk idee. Voor de meer avontuurlijk ingestelde reislustigen, zijn de volgende familiereizen naar Marokko leuke mogelijkheden.

Lees verder
10 dec. 2012

Sawadee Familieavontuur

Heb jij zin om er eens gezellig met het hele gezin op uit te trekken? Zou je weleens lekker een dag of tien, of misschien wel langer, in een ver land op zoek willen gaan naar de mooiste stranden, de meest indrukwekkende wilde dieren of de hoogste bergen? Ben jij, kortom, op zoek naar een leuk familieavontuur? Kijk dan eens bij het reisaanbod van Sawadee Familieavontuur.

Lees verder
3 dec. 2012

IJssculpturen in Brugge

Voor een gezellige en korte familiereis is het bezoeken van een stad in België eigenlijk altijd een goed idee. Kies bijvoorbeeld eens voor Brugge, want daar kun je samen met de kids een heleboel bijzondere en indrukwekkende ijssculpturen gaan bewonderen, met figuren die de kinderen zeker ‘cool’ zullen vinden.

Lees verder
26 nov. 2012

Schaatsen op de badboot in Antwerpen

Steden in Europa zijn altijd een leuke bestemming voor een korte familiereis. Zeker als zo’n stad dicht bij Nederland ligt en er iets leuks te doen is voor de kids; dan past zo’n stedentrip voor het hele gezin prima in een lang weekend.

Lees verder
19 nov. 2012

Malta: mooi compact

In het razend populaire televisieprogramma ‘Boer zoekt vrouw’, bezoekt boer Henk het mooie eiland Malta. Dit compacte eiland is ook bijzonder geschikt voor het maken van een gezellige familiereis en is zeker juist in de wintermaanden een geschikte bestemming voor een zonnig verblijf in het buitenland.

Lees verder
12 nov. 2012