Sri Lanka als bestemming voor een familiereis

Sri Lanka als bestemming voor een familiereis

27 juni 2013
Met de hele familie een reis naar Sri Lanka ondernemen, is zeker een aanrader. Ten eerste maakt het niet uit in welk jaargetijde je op reis gaat, want in Sri La... Lees verder

Afwisselende familievakantie in Californië

Het maken van een familiereis is een goede manier om met het hele gezin van een ontspannen vakantie te genieten. Het vergt natuurlijk wel wat overleg om een bestemming te vinden waar iedereen happy mee is, maar er is alvast één bestemming te noemen waar zowel jong als oud blij van zullen worden.

Lees verder
24 jun. 2013

Djoser Junior biedt extra familiereizen

Genieten van een familievakantie betekent plezier voor het hele gezin. Tal van reisorganisaties hebben zich (mede) gespecialiseerd in het organiseren van familiereizen. Zij weten dan ook precies wat de magische mix is voor het beleven van een geslaagde gezinsvakantie, zowel voor jonge als voor oudere kinderen en volwassenen.

Lees verder
20 jun. 2013

Familievakantie in een woonwagen à la Pipo

Kids zijn over het algemeen dol op kamperen en veel volwassenen zijn daar maar wat blij mee. Tijdens de vakantie met de hele familie in een woonwagen verblijven, heeft dan ook iets gezelligs. Bovendien kun je het kamperen nog veel gezelliger aanpakken, namelijk door te overnachten in een van de ‘pipowagens’ van Alfonso.

Lees verder
17 jun. 2013

Familiereis naar Walibi België

Voor een gezellige familiereis hoef je in principe helemaal niet ver te reizen. Bij onze zuiderburen kun je namelijk van een prima familievakantie genieten. Zeker als het weer een beetje meezit, heeft België vakantievierende gezinnen heel veel te bieden, waaronder cultuur, terrasjes, het strand en natuurlijk: Walibi België!

Lees verder
13 jun. 2013

Familie Tirol-dorpen bijzonder kindvriendelijk

Als je met het hele gezin op vakantie wilt gaan, dan is Oostenrijk een leuke bestemming die ook nog eens goed aan te rijden is. Oostenrijk is vooral bekend als wintersportbestemming, maar ook in de zomer valt er in Oostenrijk genoeg te beleven.

Lees verder
10 jun. 2013

Bijzonder overnachten in Franse dierentuin

Als je met de kids op reis gaat, dan kan een bezoek aan een dierenpark of dierentuin eigenlijk altijd wel op enthousiaste reacties rekenen. Voor een bijzondere ervaring tussen de wilde dieren hoef je dan ook helemaal niet naar een verre bestemming af te reizen, want in Frankrijk kun je bijvoorbeeld al op een wel heel bijzondere plek overnachten.

Powered by Froala Editor

Lees verder
3 jun. 2013

Bijzonder overnachten in de dierentuin

Als je met de kids op reis gaat, dan kan een bezoek aan een dierenpark of dierentuin eigenlijk altijd wel op enthousiaste reacties rekenen. Voor een bijzondere ervaring tussen de wilde dieren hoef je dan ook helemaal niet naar een verre bestemming af te reizen, want in Frankrijk kun je bijvoorbeeld al op een wel heel bijzondere plek overnachten.

Lees verder
3 jun. 2013

Camping ideaal voor een familiereis

Op reis gaan met de hele familie is natuurlijk hartstikke gezellig, tenminste, als de kinderen niet gaan lopen jengelen. De vraag is dan ook: hoe houd je die kleine gasten tevreden en kun je zelf ook van een fijne vakantie genieten?

Lees verder
27 mei 2013

Familiereis vaak deels buiten de schoolvakantie

Het is niet altijd eenvoudig om de vakantie met de hele familie zo in te plannen dat de reis precies binnen de schoolvakantie valt. Soms is het ook nog eens voordeliger om net even een of twee dagen van de schoolperiode aan de vakantie vast te plakken en dat gebeurt dan ook regelmatig.

Lees verder
20 mei 2013

Tips voor een verre familiereis

Je wilt graag een verre reis maken en je hebt kinderen, waar ga je dan naartoe op vakantie? Waar ter wereld kun je van een fijne en ontspannen vakantie genieten terwijl ook de kids zich op en top weten te vermaken? Hieronder volgen enkele tips voor een geslaagde familereis.

Lees verder
13 mei 2013

Attractiepark leuk alternatief voor familievakantie

Het ondernemen van een verre, langdurige familiereis, is niet altijd mogelijk. Soms zit het financieel gezien niet mee, een andere keer kun je simpelweg geen vrij krijgen van je werk. Er lekker even tussenuit trekken met de hele familie, blijft echter een goede manier om te ontspannen. Gelukkig zijn er in Nederland genoeg pretparken te vinden waar je van een kort familie-uitje kunt genieten.

Lees verder
6 mei 2013

Korting maakt familiereis nog aantrekkelijker

Als je met de hele familie op reis wilt gaan, dan is het natuurlijk fijn als je kunt profiteren van een vroegboekkorting. Veel reisorganisaties geven echter vaak nog meer korting, zoals kinderkorting, zodat de kids voordeliger of zelfs gratis mee op vakantie kunnen gaan.

Lees verder
29 apr. 2013

Familiereis Madrid

Veel reizigers hebben het idee dat het ondernemen van een stedenreis met de kids geen goed idee is. Dit is echter een misverstand, want als je een beetje rekening houdt met elkaar, is het heel goed mogelijk om met de hele familie een bezoek te brengen aan een stad.

Lees verder
22 apr. 2013

Pretparken in Europa met nieuwe attracties

Tijdens een familievakantie is een bezoek aan een pretpark altijd een leuk idee. In Europa zijn een heleboel interessante attractieparken en themaparken te vinden, die geschikt zijn voor een bezoek met de hele familie. Hieronder vind je een kleine selectie van Europese parken, compleet met hun nieuwste attractie.

Lees verder
15 apr. 2013

Rondreizen in Cuba

Cuba is het land van Che Guevara, prachtige stranden en koloniale bouwwerken, maar Cuba heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Mensen die al eens een rondreis naar Cuba hebben gemaakt, zullen je absoluut aanraden om hetzelfde te doen. Cuba is echt een land dat je moet ervaren, omdat het je zal verrassen.

Lees verder
11 apr. 2013

Familiereis langs berghutten Zwitserland

Stel, je wilt een actieve reis met de hele familie gaan ondernemen, maar je hebt nog geen idee hoe die reis er precies moet gaan uitzien. Reis dan af naar Zwitserland, want daar hebben ze alvast een bijzonder sportieve familiereis voor je bedacht, namelijk een berghuttenwandeling die je samen met de kinderen kunt gaan ondernemen.

Lees verder
8 apr. 2013

Met de kids op familiereis naar New York

Stel: je bent dol op het maken van een stedentrip en zou best een keer naar New York willen, maar je hebt ook kinderen en je denkt dat een reis naar New York niet leuk is voor de kids. Think again, want ‘The Big Apple’ is echt niet alleen leuk voor volwassenen.

Lees verder
1 apr. 2013

Met de familie naar Magic Mountain

Wat is er nou leuker dan tijdens een familiereis ook met het hele gezin naar een pretpark te gaan? Nu vind je pretparken overal ter wereld en in de meest uiteenlopende vormen. Met kleine kinderen is een bezoek aan Legoland bijvoorbeeld leuk, maar als de kids al wat groter zijn, dan is een pretpark als Six Flags Magic Mountain echt te gek.

Lees verder
25 mrt. 2013