Home
Blog

Reisinspiratie

· Redactie
Culturele familiereis naar Griekenland
Waar de normaalgesproken populaire vakantielanden Cyprus en Egypte dit jaar te kampen hebben met een aanzienlijke daling in het aantal toeristen, kan Griekenland zich juist verheugen vanwege de ontvangst van een recordaantal toeristen. Vooral de Akropolis in Athene wordt graag door toeristen bezocht en dat zorgt soms zelfs tot topdrukte.
· Redactie
Win een reis naar Florida
Door deel te nemen aan de Reiskrantreporter-actie die regelmatig wordt georganiseerd door de reissectie van De Telegraaf, kun je leuke reizen winnen. Deze keer naar Orlando, Florida en het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op de prijs, is een verslag te schrijven over een eerdere vakantie of stedentrip.
· Redactie
Familiereis met voordeel bij Neckermann Reizen
Als je met het hele gezin van een vakantie wilt genieten, dan kan dat soms best in de papieren lopen. Gelukkig zijn er tal van aanbiedingen die een familiereis heel betaalbaar maken, zoals de actie van Neckermann Reizen waardoor de kinderen voordelig mee kunnen reizen richting een verre of minder verre vakantiebestemming.
· Redactie
Met Pharos Reizen op familievakantie
Als je overweegt om met de hele familie een autovakantie te ondernemen, kijk dan eens bij het aanbod van Pharos Reizen, dat onderdeel uitmaakt van de ANWB. Samen een lange autoreis richting bijvoorbeeld het zonnige zuiden ondernemen is gezellig en leerzaam Bovendien ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt.
· Redactie
Met de kids op ezelsafari
Het is weer eens wat anders en je hebt straks op je werk of tegenover vrienden een origineel vakantieverhaal. Een ezelsafari is namelijk niet iets waar vaak voor wordt gekozen als een familiereis wordt gepland, maar leuk is het wel.
· Redactie
Duurzame familiereis vaak verrassend voordelig
Als je met de kinderen op familiereis wilt gaan om ze andere gebruiken te leren kennen en ze iets te leren over de wereld, kies dan gelijk ook voor een duurzame vakantie. Je kunt de kids immers het beste uitleggen wat duurzaamheid inhoudt en hoe ze zelf duurzaam bezig kunnen zijn, door ook de gezamenlijke vakantie op een duurzame manier door te brengen.
· Redactie
Met het gezin de boom in
Voor een echt geslaagde familiereis zoek je natuurlijk een bestemming waar je de kids een groot plezier mee doet. Je hoeft hiervoor echter niet op zoek naar verre bestemmingen en spectaculaire activiteiten. Nee, wat het uitzoeken van een geslaagde bestemming voor een familievakantie betreft, is een kinderhand snel gevuld.
· Redactie
Geen olifantenrit tijdens je familiereis
Hoe leuk het je misschien ook lijkt om tijdens je familiereis eens een ritje op een olifant te gaan maken, erg diervriendelijk is het maken van een olifantentocht helaas niet. Het is dan ook goed nieuws dat reisorganisaties hebben aangegeven te zullen stoppen met het organiseren van ritjes op een olifant.Powered by Froala Editor
· Redactie
Geen olifantenritje tijdens je familiereis
Hoe leuk het je misschien ook lijkt om tijdens je familiereis eens een ritje op een olifant te gaan maken, erg diervriendelijk is het maken van een olifantentocht helaas niet. Het is dan ook goed nieuws dat reisorganisaties hebben aangegeven te zullen stoppen met het organiseren van ritjes op een olifant.
· Redactie
Playmobil in Paleis ‘t Loo
Een familiereis hoeft niet altijd plaats te vinden buiten de landsgrenzen. Ook in eigen land kun je prima met het hele gezin van een geslaagde en afwisselende familievakantie genieten, zoals in het mooie Apeldoorn.
· Redactie
Tips voor een zorgeloze familiereis
Trek jij er binnenkort met het hele gezin op uit voor een gezellige familievakantie en hoop je het op reis ook daadwerkelijk gezellig te kunnen hebben en houden? Lees in dat geval onderstaande tips, zodat jij jezelf en de rest van je familie kunt behoeden voor de meest voorkomende vakantiemissers.
· Redactie
Met de hele familie op de boot
Zangeres Adèle is niet alleen goed in haar werk als zangeres, maar ze is ook een familiemens. Ze heeft namelijk een enorm jacht gehuurd om samen met haar complete familie op familiereis te kunnen gaan. Nu hoef je natuurlijk niet per se zelf een boot te huren voor jouw familievakantie, maar het maken van een bootreis is wel een leuk idee.
· Redactie
Een familiereis naar Thailand of Vietnam
Een vakantie boeken naar een verre reisbestemming geeft je altijd een gevoel van avontuur. Zeker als je met de hele familie een verre reis wilt gaan ondernemen, dan kun je gerust spreken van een onderneming. De ene bestemming is bovendien de andere niet, dus wat zijn nu eigenlijk de beste reisbestemmingen voor een verre familiereis?
· Redactie
Koning Aap Kidz fotowedstrijd
Koning Aap Kidz biedt avontuurlijke groepsreizen speciaal voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar naar diverse bestemmingen in Azië, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. Wij zijn op zoek naar unieke vakantie foto’s die zijn gemaakt buiten Europa!
· Redactie
Familievakantie in Marokko
Voor het beleven van een afwisselende, interessante én leuke familiereis, hoef je helemaal niet zo ver van huis te zijn. Het magische Marokko is bijvoorbeeld een fantastische reisbestemming voor een familievakantie, op slechts enkele vlieguren afstand van Nederland.
· Redactie
Familiereis Thailand paradijselijk en afwisselend
Een verre familiereis ondernemen is een mooie manier om de kinderen alvast kennis te laten maken met andere culturen. Een bijkomend voordeel is bovendien dat je zelf gelijk ook lekker op ontdekkingstocht kunt gaan in een ver vakantieland.
· Redactie
Denemarken prima bestemming voor familiereis
Vind maar eens een land waar je met de hele familie naartoe kunt reizen, zonder heel lang onderweg te moeten zijn en met de zekerheid dat zowel jong als oud zich zullen vermaken. Eitje, want het mooie Denemarken voldoet alvast aan al deze vakantievoorwaarden.
· Redactie
De mooiste stranden voor een familiereis
Als je met het hele gezin op vakantie gaat, dan is er één plaats die natuurlijk niet mag ontbreken: het strand! Overal waar zich een kustlijn bevindt, daar vind je ook een strand, maar waar vind je nou de allermooiste stranden voor een familiereis? Hieronder tref je alvast een klein overzicht.
· Redactie
Een familievakantie in Tanzania
Tanzania is een heerlijke reisbestemming als je op zoek bent naar een zonnig vakantieland. Wat veel mensen echter niet weten, is dat Tanzania ook een prima bestemming is voor het ondernemen van een familiereis.