Home
Blog
Maart 2017

Reisinspiratie

3 blogs geschreven in maart 2017
· Stéphanie Versteeg
Geweldig gave foto's van het Holifeest in India
Een van de leukste momenten om een reis naar India te plannen is tijdens het kleurrijke Holi-Phagwa, ofwel het Holifeest. Ook deze week werd weer traditioneel de lente ontvangen met het gooien van gekleurd poeder en daar doet menig toerist graag aan mee. Benieuwd hoe dat eruit ziet? We hebben de mooiste foto’s van de afgelopen jaren voor je op een rijtje gezet.
· Stéphanie Versteeg
Een overzicht van de mooiste uitzichtpunten van Barcelona
Voor een mooie bestemming hoef je in principe niet ver te vliegen. Neem bijvoorbeeld de stad Barcelona, een geweldige uitvalsbasis voor een trip bomvol cultuur, strand en lekker eten. Hier kun je het jaar rond genieten van fijne temperaturen, maar de beste periode om de stad te bezoeken is in het voorjaar. Hoog tijd dus om een bezoekje te plannen. Wil je de stad eens vanuit een ander perspectief bekijken? Klim dan naar een van de vele uitzichtpunten voor een nieuwe kijk op de stad.
· Stéphanie Versteeg
Inspirerend: Een geweldig mooi filmpje over reizen in Marokko
Op slechts drie uurtjes vliegen van Nederland ligt een land dat in alle opzichten verschilt van de onze. Je vindt er mystieke steden, adembenemende landschappen en het jaar rond warme temperaturen. Dit mooie filmpje neemt je mee naar Marokko, een prachtige samenvatting van reizen door dit bijzondere land.