Home
Blog
April 2017

Reisinspiratie

4 blogs geschreven in april 2017
· Stéphanie Versteeg
Dit zijn de vijf mooiste watervallen van IJsland
IJsland is het land van ijs en vuur, waar je rijdt door groene landschappen en met een beetje geluk het noorderlicht kan spotten. IJsland is met een recht een bestemming die bovenaan je bucketlist mag prijken, bijvoorbeeld om de vele indrukwekkende watervallen te bekijken. Benieuwd welke je in ieder geval op je lijstje moet zetten? Dit zijn de vijf mooiste watervallen van IJsland.
· Stéphanie Versteeg
India: dit zijn de mooiste plekken in woestijnprovincie Rajasthan
De Indiase provincie Rajasthan is het domein van maharadja’s, kamelen en zandkastelen. Een van de meest sprookjesachtige bestemmingen van heel Azië en een plek waar de verhalen uit 1001 nacht tot leven lijken te komen. Benieuwd wat de hoogtepunten zijn van Rajasthan? We hebben een lijstje gemaakt met plekken die je hier niet mag overslaan.
· Stéphanie Versteeg
Deze 10 plekken in Frankrijk moet je hebben bezocht
Historische steden, fijne stranden, wijnvelden, besneeuwde bergtoppen en indrukwekkende natuur. Er zijn maar weinig plekken die zoveel te bieden hebben als Frankrijk. Dit zijn de top 10 plekken die je een keer gezien moet hebben in Frankrijk, hoeveel kan jij er afstrepen?
· Stéphanie Versteeg
5 x de mooiste nationale parken van Thailand
Thailand omvat een rijke mix aan natuur en nationale parken. Van paradijselijke stranden tot dichte oerwouden waar olifanten en tijgers wonen, dit zijn de vijf mooiste natuurparken op Thaise bodem.