Familiebelevenissen op reis

Familiebelevenissen op reis

18 januari 2014
Een reis met de hele familie ondernemen is altijd een leuke manier om een gezellige tijd met elkaar te beleven. Tijdens een familiereis is het leuk om samen all... Lees verder

Spannende winterse familiereis

Als jij deze winter met de hele familie richting de Alpen reist en je bent een beetje avontuurlijk aangelegd, dan kun je in de naast het skiën en snowboarden nog veel meer activiteiten ondernemen. In de Oostenrijkse Alpen zijn namelijk tal van mogelijkheden om met de hele familie veel lol te beleven.

Lees verder
13 jan. 2014

Multigeneratievakantie is trendy

Als jij een liefhebber bent van het ondernemen van een vakantie met de hele familie, dan ben je in het jaar 2014 helemaal trendy. Een van de vakantietrends van dit jaar is namelijk de zogeheten multigeneratievakantie, waar – zoals de naam al aangeeft – alle generaties van de familie aan deelnemen.

Lees verder
11 jan. 2014

Familiereis naar Marokko

Het ondernemen van een vakantie met het hele gezin is altijd een leuke manier om samen tijd door te brengen, leuke dingen te ondernemen en het een en ander te ontdekken op het gebied van de natuur en cultuur van een ander land. Voor het maken van een familiereis, niet al te ver weg van huis maar toch bijzonder, is de bestemming Marokko echt een aanrader.

Lees verder
6 jan. 2014

Familiereis naar Turkije

Voor het beleven van een heerlijke, zonovergoten vakantie met de hele familie is een reisbestemming als Turkije werkelijk een prima idee. In Turkije zal elk lid van het gezin het zeker naar de zin hebben en qua zonuren en temperatuur zit je in Turkije al helemaal goed.

Lees verder
5 jan. 2014

Wintersportvakantie als familiereis

Als er iets leuk is om in de wintermaanden met de hele familie te ondernemen, dan is het wel het maken van een wintersportreis. Er zijn weinig dingen zo schattig als de allerkleinsten op minuscule ski’s in de weer te zien. De frisse buitenlucht in de besneeuwde bergen zal elk lid van het gezin bovendien zeker goed doen.

Lees verder
4 jan. 2014