Zo houd je een familiereis leuk

Zo houd je een familiereis leuk

28 oktober 2013
Het ondernemen van een reis met het hele gezin lijkt natuurlijk altijd erg gezellig, maar zoals thuis de sfeer soms wat minder kan zijn, zo kan dat op reis natu... Lees verder

Evenement voor verre familiereizen

Als jij ervan houdt om met de hele familie een verre familievakantie te ondernemen, zet 3 november dan alvast in je agenda. Op 3 november, dat is volgende week zondag, vindt er namelijk een evenement plaats dat geheel gericht is op het maken van een verre familiereis.

Lees verder
27 okt. 2013

Familiereis per trein

Onlangs werd bekend dat wij Nederlanders heel graag en ook vaak gebruik weten te maken van de trein. We treinen niet alleen relatief veel, maar leggen dan vaak ook behoorlijke afstanden af. In vergelijking met andere Europese reizigers brengen we relatief veel tijd door op het spoor. Waarom trekken we de voorliefde voor die vervoersoptie dan eigenlijk niet wat vaker door naar onze vakantie?

Lees verder
23 okt. 2013

Familiereis met Riksja Kids

Een verre familievakantie die jij geheel naar je eigen smaak en voorkeuren kunt samenstellen, dat is natuurlijk ideaal, maar hoe doe je dat? Nou, bijvoorbeeld via reisorganisatie Riksja Kids; de organisatie die door de jaren heen een specialist is geworden in het plannen van verre, individuele familiereizen.

Lees verder
21 okt. 2013

Een verre familiereis ondernemen

Het maken van een verre reis met het hele gezin is een investering die je familieleven zeker waard is. Zelf kun je een andere cultuur ontdekken en aan je kinderen geef je tal van schitterende ervaringen mee die ze de rest van hun leven niet meer zullen vergeten.

Lees verder
15 okt. 2013

Een familiereis naar IJsland

Bij een familiereis denk je misschien automatisch aan kamperen in Frankrijk of een reisje naar Spanje, maar denk ook eens aan een bestemming die wat minder voor de hand ligt, zoals IJsland! Het mooie IJsland is nog bijzonder rijk aan ongerepte natuur en daarom perfect geschikt voor een actieve vakantie met het hele gezin.

Lees verder
14 okt. 2013

Familiereis dichtbij huis

Voor het beleven van een geslaagde familiereis hoef je zeker niet naar een of andere tropische bestemming te reizen. In Europa vind je tal van bestemmingen waar zowel jij als de kids van een heerlijke familievakantie kunnen genieten.

Lees verder
10 okt. 2013

De koning te rijk met Koning Aap

Een verre familiereis onderneem je natuurlijk niet zomaar even. Daar gaat meestal veel planning en vooral ook veel voorpret aan vooraf. Uiteraard wil jij dat jouw familiereis straks op rolletjes loopt en daarvoor kun je gelukkig de hulp inschakelen van diverse reisaanbieders, zoals bijvoorbeeld die van Koning Aap Kidz.

Lees verder
7 okt. 2013

Vaar eens naar een kerstmarkt

Een familiereis ondernemen is altijd een leuke manier om met het hele gezin een gezellige tijd te beleven. Met de Kerst in het vooruitzicht, is het bezoeken van een kerstmarkt in Duitsland natuurlijk een goed idee, zeker als je dit bezoek combineert met een riviercruise die je naar diverse kerstmarkten in meerdere steden brengt!

Lees verder
5 okt. 2013