Home
Blog
November 2013

Reisinspiratie

8 blogs geschreven in november 2013
· Redactie
Familiereizen met FOX Vakanties
Je kunt ervoor kiezen om een vakantie te boeken, met de hele familie op reis te gaan en dit vervolgens een familievakantie te noemen. Wat je echter ook kunt doen, is kiezen voor een familiereis die met alle mogelijke zorg is samengesteld door een in familiereizen gespecialiseerde reisorganisatie, zoals FOX Vakanties van de ANWB.
· Redactie
Tips voor een familiereis
Als jij straks een familiereis wilt gaan ondernemen, dan is nu alvast samen nadenken over de verschillende mogelijke vakantiebestemmingen een leuke manier om van vakantievoorpret te kunnen genieten.
· Redactie
Familieavontuur op de Veluwe
Als jij op zoek bent naar een avontuurlijke familiereis, dan kun je natuurlijk een vakantie boeken in een land in Afrika of een verre rondreis met het hele gezin ondernemen in bijvoorbeeld Costa Rica. Voor het beleven van een spannende familievakantie hoef je echter helemaal niet zo ver te reizen, sterker: je hoeft er niet eens het land voor te verlaten!
· Redactie
Familievakantie in Chili
Het ondernemen van een familiereis is een prima manier om de familiebanden te versterken. Als je nog niet weet wat de bestemming van je (volgende) familievakantie zal zijn, overweeg dan eens af te reizen naar het verrassende en onvergetelijke Chili.
· Redactie
Wonen in Disney World
Als echte fan van de wereld van Walt Disney krijg je natuurlijk nooit genoeg van figuren als Donald Duck, Mickey Mouse en de andere fantasiefiguren. Als je kinderen hebt, kun je die mooi als excuus gebruiken om een reisje naar Disneyland Parijs of Disneyworld in Florida te ondernemen. Vind je alleen een vakantie niet voldoende? Pak dan je spullen en verhuis naar Disney World!
· Redactie
Vietnam als bestemming familiereis
Als jij graag eens een verre en vooral bijzondere familiereis wilt ondernemen, overweeg dan een vakantie met het hele gezin in Vietnam. Het prachtige Vietnam is rijk aan nog ongerept natuurschoon en er valt bovendien een heleboel te zien en te beleven.
· Redactie
Peru als bestemming familiereis
Voor een interessante verre familiereis is het magische Peru zeker een aanrader. Peru is een bestemming waar zowel jong als oud zich zullen verbazen, niet alleen over de schitterende natuur, maar zeker ook over de diverse bezienswaardigheden die Peru rijk is.
· Redactie
Op familievakantie in China
Een familiereis ondernemen, dat is natuurlijk altijd weer een bijzonder avontuur, zeker als je kiest voor een verre bestemming. Een reisbestemming die zeker een aanrader is voor het ondernemen van een verre familievakantie, is China, en wel om voor de hand liggende redenen.