Korting maakt familiereis nog aantrekkelijker

Korting maakt familiereis nog aantrekkelijker

29 april 2013
Als je met de hele familie op reis wilt gaan, dan is het natuurlijk fijn als je kunt profiteren van een vroegboekkorting. Veel reisorganisaties geven echter vaa... Lees verder

Familiereis Madrid

Veel reizigers hebben het idee dat het ondernemen van een stedenreis met de kids geen goed idee is. Dit is echter een misverstand, want als je een beetje rekening houdt met elkaar, is het heel goed mogelijk om met de hele familie een bezoek te brengen aan een stad.

Lees verder
22 apr. 2013

Pretparken in Europa met nieuwe attracties

Tijdens een familievakantie is een bezoek aan een pretpark altijd een leuk idee. In Europa zijn een heleboel interessante attractieparken en themaparken te vinden, die geschikt zijn voor een bezoek met de hele familie. Hieronder vind je een kleine selectie van Europese parken, compleet met hun nieuwste attractie.

Lees verder
15 apr. 2013

Rondreizen in Cuba

Cuba is het land van Che Guevara, prachtige stranden en koloniale bouwwerken, maar Cuba heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Mensen die al eens een rondreis naar Cuba hebben gemaakt, zullen je absoluut aanraden om hetzelfde te doen. Cuba is echt een land dat je moet ervaren, omdat het je zal verrassen.

Lees verder
11 apr. 2013

Familiereis langs berghutten Zwitserland

Stel, je wilt een actieve reis met de hele familie gaan ondernemen, maar je hebt nog geen idee hoe die reis er precies moet gaan uitzien. Reis dan af naar Zwitserland, want daar hebben ze alvast een bijzonder sportieve familiereis voor je bedacht, namelijk een berghuttenwandeling die je samen met de kinderen kunt gaan ondernemen.

Lees verder
8 apr. 2013

Met de kids op familiereis naar New York

Stel: je bent dol op het maken van een stedentrip en zou best een keer naar New York willen, maar je hebt ook kinderen en je denkt dat een reis naar New York niet leuk is voor de kids. Think again, want ‘The Big Apple’ is echt niet alleen leuk voor volwassenen.

Lees verder
1 apr. 2013