Camping ideaal voor een familiereis

Camping ideaal voor een familiereis

27 mei 2013
Op reis gaan met de hele familie is natuurlijk hartstikke gezellig, tenminste, als de kinderen niet gaan lopen jengelen. De vraag is dan ook: hoe houd je die kl... Lees verder

Familiereis vaak deels buiten de schoolvakantie

Het is niet altijd eenvoudig om de vakantie met de hele familie zo in te plannen dat de reis precies binnen de schoolvakantie valt. Soms is het ook nog eens voordeliger om net even een of twee dagen van de schoolperiode aan de vakantie vast te plakken en dat gebeurt dan ook regelmatig.

Lees verder
20 mei 2013

Tips voor een verre familiereis

Je wilt graag een verre reis maken en je hebt kinderen, waar ga je dan naartoe op vakantie? Waar ter wereld kun je van een fijne en ontspannen vakantie genieten terwijl ook de kids zich op en top weten te vermaken? Hieronder volgen enkele tips voor een geslaagde familereis.

Lees verder
13 mei 2013

Attractiepark leuk alternatief voor familievakantie

Het ondernemen van een verre, langdurige familiereis, is niet altijd mogelijk. Soms zit het financieel gezien niet mee, een andere keer kun je simpelweg geen vrij krijgen van je werk. Er lekker even tussenuit trekken met de hele familie, blijft echter een goede manier om te ontspannen. Gelukkig zijn er in Nederland genoeg pretparken te vinden waar je van een kort familie-uitje kunt genieten.

Lees verder
6 mei 2013