Met de familie naar Magic Mountain

Met de familie naar Magic Mountain

25 maart 2013
Wat is er nou leuker dan tijdens een familiereis ook met het hele gezin naar een pretpark te gaan? Nu vind je pretparken overal ter wereld en in de meest uiteen... Lees verder

Familiereis maar dan anders

Met het hele gezin naar een Spaanse costa reizen of in Frankrijk op de camping gaan staan, dat is natuurlijk hartstikke leuk maar dat doen al heel veel vakantiegangers. Kies eens voor een andere familiereis en laat je verrassen door een wat minder voor de hand liggende bestemming. Lonely Planet koos alvast de beste bestemmingen voor een familiereis voor je uit.

Lees verder
18 mrt. 2013

Mexico perfect voor familiereis

Mexico … de naam alleen al doet je denken aan swingende feesten, zonovergoten stranden en alle andere dingen die een vakantie zo leuk maken. Mexico is een prima bestemming voor een singles reis of om met zijn tweetjes naartoe te gaan, maar het is ook een perfect land voor een familiereis.

Lees verder
11 mrt. 2013

Familiereis met drie generaties

Toen je nog jong was, vond je het misschien een beetje suf om met je ouders op vakantie te gaan, maar tegenwoordig is het helemaal hip om samen met je familie van een vakantie te genieten! De familievakantie van ouders en kids wordt tegenwoordig namelijk steeds vaker uitgebreid, zodat ook  opa en oma samen met het gezin op vakantie kunnen gaan.

Lees verder
4 mrt. 2013