Home
Blog
Maart 2013

Reisinspiratie

4 blogs geschreven in maart 2013
· Redactie
Met de familie naar Magic Mountain
Wat is er nou leuker dan tijdens een familiereis ook met het hele gezin naar een pretpark te gaan? Nu vind je pretparken overal ter wereld en in de meest uiteenlopende vormen. Met kleine kinderen is een bezoek aan Legoland bijvoorbeeld leuk, maar als de kids al wat groter zijn, dan is een pretpark als Six Flags Magic Mountain echt te gek.
· Redactie
Familiereis maar dan anders
Met het hele gezin naar een Spaanse costa reizen of in Frankrijk op de camping gaan staan, dat is natuurlijk hartstikke leuk maar dat doen al heel veel vakantiegangers. Kies eens voor een andere familiereis en laat je verrassen door een wat minder voor de hand liggende bestemming. Lonely Planet koos alvast de beste bestemmingen voor een familiereis voor je uit.
· Redactie
Mexico perfect voor familiereis
Mexico … de naam alleen al doet je denken aan swingende feesten, zonovergoten stranden en alle andere dingen die een vakantie zo leuk maken. Mexico is een prima bestemming voor een singles reis of om met zijn tweetjes naartoe te gaan, maar het is ook een perfect land voor een familiereis.
· Redactie
Familiereis met drie generaties
Toen je nog jong was, vond je het misschien een beetje suf om met je ouders op vakantie te gaan, maar tegenwoordig is het helemaal hip om samen met je familie van een vakantie te genieten! De familievakantie van ouders en kids wordt tegenwoordig namelijk steeds vaker uitgebreid, zodat ook  opa en oma samen met het gezin op vakantie kunnen gaan.