Home
Blog
Juli 2013

Reisinspiratie

10 blogs geschreven in juli 2013
· Redactie
Een familiereis naar Thailand of Vietnam
Een vakantie boeken naar een verre reisbestemming geeft je altijd een gevoel van avontuur. Zeker als je met de hele familie een verre reis wilt gaan ondernemen, dan kun je gerust spreken van een onderneming. De ene bestemming is bovendien de andere niet, dus wat zijn nu eigenlijk de beste reisbestemmingen voor een verre familiereis?
· Redactie
Koning Aap Kidz fotowedstrijd
Koning Aap Kidz biedt avontuurlijke groepsreizen speciaal voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar naar diverse bestemmingen in Azië, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. Wij zijn op zoek naar unieke vakantie foto’s die zijn gemaakt buiten Europa!
· Redactie
Familievakantie in Marokko
Voor het beleven van een afwisselende, interessante én leuke familiereis, hoef je helemaal niet zo ver van huis te zijn. Het magische Marokko is bijvoorbeeld een fantastische reisbestemming voor een familievakantie, op slechts enkele vlieguren afstand van Nederland.
· Redactie
Familiereis Thailand paradijselijk en afwisselend
Een verre familiereis ondernemen is een mooie manier om de kinderen alvast kennis te laten maken met andere culturen. Een bijkomend voordeel is bovendien dat je zelf gelijk ook lekker op ontdekkingstocht kunt gaan in een ver vakantieland.
· Redactie
Denemarken prima bestemming voor familiereis
Vind maar eens een land waar je met de hele familie naartoe kunt reizen, zonder heel lang onderweg te moeten zijn en met de zekerheid dat zowel jong als oud zich zullen vermaken. Eitje, want het mooie Denemarken voldoet alvast aan al deze vakantievoorwaarden.
· Redactie
De mooiste stranden voor een familiereis
Als je met het hele gezin op vakantie gaat, dan is er één plaats die natuurlijk niet mag ontbreken: het strand! Overal waar zich een kustlijn bevindt, daar vind je ook een strand, maar waar vind je nou de allermooiste stranden voor een familiereis? Hieronder tref je alvast een klein overzicht.
· Redactie
Een familievakantie in Tanzania
Tanzania is een heerlijke reisbestemming als je op zoek bent naar een zonnig vakantieland. Wat veel mensen echter niet weten, is dat Tanzania ook een prima bestemming is voor het ondernemen van een familiereis.
· Redactie
Familiereizen naar Ecuador
Als je overweegt om een reis met de hele familie te ondernemen en een paar weken weg kunt, denk dan eens aan een verre reisbestemming, zoals Ecuador. Er zijn diverse reisorganisaties actief die een geheel verzorgde familiereis naar Ecuador voor je kunnen regelen. Hieronder vind je een kleine selectie.
· Redactie
Naar Zuid-Afrika met de kids
Als je de kids graag alvast een beetje wereldwijs wilt maken en het belangrijk vindt dat ze ook andere culturen en gebruiken leren kennen, dan is het maken van een verre familiereis een heel goed idee.  Kies bijvoorbeeld voor een familievakantie in Zuid-Afrika en ontdek samen met de kids hoe mooi dit land is.
· Redactie
Met de hele familie op reis naar Vietnam
Er zijn diverse reisorganisaties die verre familiereizen samenstellen, speciaal voor gezinnen die samen op vakantie willen gaan. Het is zeker aan te raden om gebruik te maken van de expertise van een gespecialiseerde reisorganisatie, want dankzij jarenlange ervaring kunnen ze jouw reis tot in de puntjes verzorgen.