Naar China met Koning Aap

Naar China met Koning Aap

28 januari 2013
Op school allerlei weetjes over de wereld uit boekjes leren, is natuurlijk erg leerzaam, maar kinderen vinden het veel leuker om met eigen ogen iets te kunnen b... Lees verder

De Caravana voor een familievakantie op de camping

Toegegeven, het is niet iets voor iedereen, maar als je van kamperen houdt, dan is dit wel dé manier voor het vieren van een familievakantie. Voor wie zich alvast wil oriënteren op kampeergebied, is er de Caravana, een beurs waar je vandaag en morgen nog terecht kunt voor de laatste nieuwtjes op het gebied van kamperen.

Lees verder
21 jan. 2013

Awards voor meest kindvriendelijke vakantieaanbieders

Op de vakantiebeurs die de afgelopen week weer in de Jaarbeurs in Utrecht is gehouden, werd bekendgemaakt welke reisorganisatie de winnaar is van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award. Deze Award wordt uitgereikt aan de reisorganisatie die - volgens een vakkundige jury van reiservaringsdeskundige kinderen en ouders - het meest kindvriendelijk is.

Lees verder
14 jan. 2013

De vriendelijkste steden voor een familiereis

Als je met je een familiereis gaat ondernemen, dan wil je natuurlijk wel naar een bestemming reizen waar je vriendelijk wordt bejegend. Dat is niet alleen voor jezelf prettig, maar heeft ook een positief effect op je kinderen. Wat zijn in dit kader dan eigenlijk goede steden om naartoe te reizen?

Lees verder
7 jan. 2013