Home
Blog
April 2013

Reisinspiratie

6 blogs geschreven in april 2013
· Redactie
Korting maakt familiereis nog aantrekkelijker
Als je met de hele familie op reis wilt gaan, dan is het natuurlijk fijn als je kunt profiteren van een vroegboekkorting. Veel reisorganisaties geven echter vaak nog meer korting, zoals kinderkorting, zodat de kids voordeliger of zelfs gratis mee op vakantie kunnen gaan.
· Redactie
Familiereis Madrid
Veel reizigers hebben het idee dat het ondernemen van een stedenreis met de kids geen goed idee is. Dit is echter een misverstand, want als je een beetje rekening houdt met elkaar, is het heel goed mogelijk om met de hele familie een bezoek te brengen aan een stad.
· Redactie
Pretparken in Europa met nieuwe attracties
Tijdens een familievakantie is een bezoek aan een pretpark altijd een leuk idee. In Europa zijn een heleboel interessante attractieparken en themaparken te vinden, die geschikt zijn voor een bezoek met de hele familie. Hieronder vind je een kleine selectie van Europese parken, compleet met hun nieuwste attractie.
· Redactie
Rondreizen in Cuba
Cuba is het land van Che Guevara, prachtige stranden en koloniale bouwwerken, maar Cuba heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Mensen die al eens een rondreis naar Cuba hebben gemaakt, zullen je absoluut aanraden om hetzelfde te doen. Cuba is echt een land dat je moet ervaren, omdat het je zal verrassen.
· Redactie
Familiereis langs berghutten Zwitserland
Stel, je wilt een actieve reis met de hele familie gaan ondernemen, maar je hebt nog geen idee hoe die reis er precies moet gaan uitzien. Reis dan af naar Zwitserland, want daar hebben ze alvast een bijzonder sportieve familiereis voor je bedacht, namelijk een berghuttenwandeling die je samen met de kinderen kunt gaan ondernemen.
· Redactie
Met de kids op familiereis naar New York
Stel: je bent dol op het maken van een stedentrip en zou best een keer naar New York willen, maar je hebt ook kinderen en je denkt dat een reis naar New York niet leuk is voor de kids. Think again, want ‘The Big Apple’ is echt niet alleen leuk voor volwassenen.