Trampolinespringen in Parijs

Trampolinespringen in Parijs

29 oktober 2012
Trampolinespringen … welk kind is er niet gek op en hoeveel volwassenen voelen het kind in zichzelf niet naar boven komen op het moment dat ze tijdens ee... Lees verder

Oost, west, vliegtuig best

Goed, feitelijk gezien ga je op deze manier natuurlijk helemaal niet op reis, maar het geeft je wel dat heerlijke vakantiegevoel, en dan ook nog eens voor het hele gezin. Hoe je dat doet? Simpel: een vliegtuig aanschaffen en ombouwen tot huis.

Lees verder
22 okt. 2012

Zomervakanties Djoser Junior online!

Bij Djoser Junior kun je nu alvast een kijkje nemen op het gebied van reizen die je in de volgende zomervakantie met de kids kunt gaan maken. Het aanbod is uitgebreid en de bestemmingen variëren van Diverse landen in Afrika tot rondreizen door verschillende gebieden in Azië.

Lees verder
15 okt. 2012

Familiereis Afrika met Djoser Junior

Met de kinderen tijdens een van de schoolvakanties een verre en avontuurlijke familiereis ondernemen, is misschien wel het leukste cadeau dat je ze kunt geven. Bovendien kun je er zelf ook heel veel plezier aan beleven; twee vliegen in één klap dus.

Powered by Froala Editor

Lees verder
15 okt. 2012

Combineer stad en strand

Jij wilt genieten van cultuur in de grote stad, maar de kinderen willen tijdens de vakantie graag aan het strand liggen. Wat doe je dan? Toch die stedentrip erdoor drukken en de hele vakantie jengelende kids om je heen hebben? Of toegeven en aan het strand gaan liggen, terwijl je eigenlijk veel liever iets anders had willen doen?

Lees verder
8 okt. 2012

Lego pretpark in Maleisië

Het bij de kids immens populaire en leerzame speelgoed Lego, leent zich prima als thema voor een pretpark. Nadat er al Legoland pretparken in Denemarken, Californië, Florida, Engeland en Duitsland zijn verrezen, is er nu ook een eerste Legoland te vinden in Azië, namelijk in Maleisië.

Lees verder
1 okt. 2012