Familievakantie in het (vakantie)huis van een ander

Familievakantie in het (vakantie)huis van een ander

28 mei 2012
Een vakantie met het hele gezin kun je natuurlijk doorbrengen op een doorsnee accommodatie en daar is zeker niets mis mee, maar er is ook een nieuwe trend gaand... Lees verder

Een familiepark op vakantie

Voor een uitstapje tijdens de vakantie met het hele gezin zit je met de keuze voor een familiepark eigenlijk altijd goed. Of je nu voor een attractiepark of een themapark gaat, zowel jonge als oudere kinderen én volwassenen zullen zich hier doorgaans prima weten te vermaken. Hieronder volgen enkele tips.

Lees verder
21 mei 2012

Een familiereis met Riksja Kids

Ben je op zoek naar een verre bestemming voor het maken van een individuele familiereis? Kijk dan eens bij het aanbod van Riksja Kids, dat onderdeel is van Riksja Travel. Door jarenlange ervaring weten ze bij Riksja precies waar je moet zijn voor een vakantie die zowel leuk is voor jou als voor je kinderen.

Lees verder
14 mei 2012

Familiereis Sri Lanka

Het maken van een verre reis met het hele gezin is altijd een goede manier om de band met elkaar te versterken en om herinneringen te creëren die zowel jij als je kinderen nooit meer zullen vergeten. De keuze voor een reisbestemming is natuurlijk persoonlijk en geheel aan jou, maar een verre bestemming voegt door alle ‘vreemde’ indrukken toch altijd een extra dimensie toe.

Lees verder
7 mei 2012