Sawadee 2013 actie

Sawadee 2013 actie

27 augustus 2012
Als je een beetje vooruit kunt en wilt plannen en nu dus al nadenkt over de vakantie voor het volgend jaar, dan kun je bij Sawadee momenteel heel voordelig een... Lees verder

Herfstvakantie met Djoser Junior

Heb jij ook nu al zo’n zin in de herfstvakantie? Zou je het liefst met het hele gezin een mooie reis boeken om samen een verre cultuur of het leven in een totaal andere stad te leren kennen? Kijk dan nu eens bij het aanbod van Djoser Junior voor de komende herfstvakantie.

Lees verder
20 aug. 2012

De Midi Pyrénées

Een mooi gebied voor een vakantie met het hele gezin vind je in het zuiden van Frankrijk. De Midi Pyrénées bestaan uit een heuvelachtig landschap op de grens van Frankrijk en Spanje, dat niet wordt overspoeld door massatoerisme, maar waar wel heel veel te beleven valt.

Lees verder
13 aug. 2012

Familieresorts Club Med

Voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud, zit je met een reis van Club Med helemaal goed. Deze aanbieder heeft er namelijk werk van gemaakt om voor de kids allerlei aparte dingen te organiseren, zoals eigen ontmoetingsruimtes en natuurlijk ook tal van activiteiten, volledig afgestemd op wat bij ze past.

Lees verder
6 aug. 2012

Ter land of ter water - activiteiten en accommodatie in Amsterdam

Amsterdam biedt de perfecte setting voor diverse uitstapjes met het hele gezin. Met haar vele groene parken, talrijke musea en gezellige grachten hoef je je in de hoofdstad van Noord-Holland nooit te vervelen.

Lees verder
1 aug. 2012