TM Reizen: bijzonder en betaalbaar

TM Reizen: bijzonder en betaalbaar

16 juli 2012
Voor een bijzondere familiereis die je als je dat graag wilt ook nog eens deels zelf kunt samenstellen, ben je bij TM Reizen aan het juiste adres. TM Reizen &nd... Lees verder

Vergelijk reisverzekeringen op nieuwe website

Met de hele familie op reis, dat is natuurlijk hartstikke leuk! Je weet al precies wat jullie allemaal gaan doen en hebt een leuke route uitgestippeld. De paspoorten liggen klaar en de indeling van de bagage is ook al uitgekiend. Nu hoef je alleen nog de reisverzekering te regelen, maar voor welke aanbieder moet je kiezen?

Lees verder
9 jul. 2012

Zomerreis door Marokko

Voor een bijzondere rondreis met de hele familie ben je bij reisaanbieder Dades Reizen aan het juiste adres. Zij bieden mooie rondreizen aan door het mysterieuze Marokko en weten daarbij allerlei spannende verhalen te vertellen over de geschiedenis van het land.

Lees verder
2 jul. 2012

Verre bestemmingen met de kids

Als je op vakantie gaat met kinderen, dan kun je het beste in Europa blijven, ergens op een vakantiepark waar ze de hele dag worden vermaakt, toch? Niet helemaal, want hoewel zo’n parkvakantie met de kids geweldig is, kun je best een verre reis met kinderen ondernemen. Je moet alleen weten waar je moet zijn.

Lees verder
25 jun. 2012

Win een vakantieaccommodatie!

Het huren van een vakantiewoning is altijd een goed idee voor een geslaagde familiereis. In een vakantiewoning heeft iedereen de ruimte om ‘zijn eigen ding te doen’ en kun je ook gezellig met zijn allen in de woonkamer een filmpje kijken of een spelletje spelen.

Lees verder
18 jun. 2012

Anders Reizen

Boek met het hele gezin eens een ‘andere vakantie’, bijvoorbeeld via reisorganisator Anders Reizen. Zij hebben nu een spannend weekend bedacht voor gezinnen met kinderen vanaf ongeveer zes jaar. De kinderen moeten wel van spannende verhalen houden, maar wel kind houdt daar nu niet van?

Lees verder
11 jun. 2012

Regel een reisdocument voor de kids

Als je binnenkort met de kids op reis wilt gaan, vergeet dan niet om op tijd naar de gemeente te gaan. Vanaf 26 juni a.s. moeten de kinderen namelijk over een eigen paspoort of ID kaart beschikken en is het niet meer mogelijk om een reis met ze naar het buitenland te maken met een inschrijving in jouw eigen reisdocument.

Lees verder
4 jun. 2012

Familievakantie in het (vakantie)huis van een ander

Een vakantie met het hele gezin kun je natuurlijk doorbrengen op een doorsnee accommodatie en daar is zeker niets mis mee, maar er is ook een nieuwe trend gaande, namelijk het huren van het (vakantie)huis van iemand anders.

Lees verder
28 mei 2012

Een familiepark op vakantie

Voor een uitstapje tijdens de vakantie met het hele gezin zit je met de keuze voor een familiepark eigenlijk altijd goed. Of je nu voor een attractiepark of een themapark gaat, zowel jonge als oudere kinderen én volwassenen zullen zich hier doorgaans prima weten te vermaken. Hieronder volgen enkele tips.

Lees verder
21 mei 2012

Een familiereis met Riksja Kids

Ben je op zoek naar een verre bestemming voor het maken van een individuele familiereis? Kijk dan eens bij het aanbod van Riksja Kids, dat onderdeel is van Riksja Travel. Door jarenlange ervaring weten ze bij Riksja precies waar je moet zijn voor een vakantie die zowel leuk is voor jou als voor je kinderen.

Lees verder
14 mei 2012

Familiereis Sri Lanka

Het maken van een verre reis met het hele gezin is altijd een goede manier om de band met elkaar te versterken en om herinneringen te creëren die zowel jij als je kinderen nooit meer zullen vergeten. De keuze voor een reisbestemming is natuurlijk persoonlijk en geheel aan jou, maar een verre bestemming voegt door alle ‘vreemde’ indrukken toch altijd een extra dimensie toe.

Lees verder
7 mei 2012

Reis met de kinderen naar Mexico

Wil je dit jaar eens echt uitpakken met een mooie familiereis en wil je graag dat de kids het naar hun zin hebben, maar zelf ook van je vakantie kunnen genieten? Overweeg dan eens een familiereis bij Djoser Junior te boeken. De actieve familiereizen van Djoser zijn namelijk perfect voor ouders die samen met hun kinderen van een verre reis willen genieten.

Lees verder
30 apr. 2012

Geluk voor jong en oud

Ben je op zoek naar een leuke vakantie voor het hele gezin, maar heb je geen idee voor welke bestemming je moet kiezen om elk lid van het gezin een mooie vakantie te bezorgen? Geen nood, de wetenschap weet raad! Uit onderzoek is nu namelijk gebleken dat een verblijf aan de kust iedereen, van jong tot oud, gelukkig maakt.

Lees verder
25 apr. 2012

FOX Family & Kids heeft Award gewonnen!

FOX Family & Kids heeft de Kids Vakantieaanbieder van het jaar Award 2012 in de categorie Actieve Vakanties gewonnen!

Lees verder
17 jan. 2012

Familiereizen 2012

Het jaar is nog maar net begonnen, maar voor de meeste mensen is dat DE periode om de vakantie te gaan zoeken en boeken. Wil je in 2012 een mooie familiereis of verre reis met kinderen maken? Dan kun je nu op Familiereis.nl het complete aanbod familiereizen 2012 bekijken!

Lees verder
17 jan. 2012

FOX Family & Kids is genomineerd!

FOX Family & Kids is genomineerd voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2012 Award door de Kids Vakantiegids in de categorie ‘Actieve Vakanties’.

Lees verder
7 dec. 2011

Landenspecials bestaat 5 jaar: compleet vernieuwde site

Landenspecials bestaat deze maand exact 5 jaar en viert dit met een compleet vernieuwde site. Sinds de oprichting van Landenspecials in 2006 heeft de website een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is Landenspecials uitgegroeid tot een ware kennisbron voor de vakantieganger.

Lees verder
22 mrt. 2011

Nederland boekt massaal vakanties op Blue Monday

AMSTERDAM -  De derde maandag van januari is volgens wetenschappers de meest deprimerende dag van het jaar oftewel Blue Monday. Op deze maandag boeken Nederlanders massaal hun vakantie.

Lees verder
17 jan. 2011

Baobab familiereizen wint de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar

Baobab werd met zijn familiereizen winnaar van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award 2011. Dat maakte een vakjury gister bekend op de Vakantiebeurs in Utrecht. Baobab won de prijs in de categorie Verre Reizen.
Lees verder
14 jan. 2011