Over ons

Over Familiereis.nl

Een verre reis met kinderen maken? Dat kan prima en is een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin! Familiereis.nl is dé site op het gebied van (verre) reizen met kinderen. Hier vind je informatie en tips voor reizen met je gezin en bekijk en vergelijk je eenvoudig alle familiereizen van Nederlandse reisorganisaties.

Met de kids naar het buitenland is natuurlijk spannend, maar door een georganiseerde rondreis te boeken worden je (bijna) alle zorgen uit handen genomen en hoef je zelf alleen nog maar te genieten. Bovendien worden deze familiereizen speciaal voor gezinnen met kinderen georganiseerd. Je bent dus verzekerd van een ontspannen reistempo, leuke activiteiten en kindvriendelijke accommodaties!

Herinneringen voor het leven

Een spannende jungletocht in Costa Rica, wandelen over de Chinese Muur of snorkelen met duizenden tropische vissen in Tanzania: reizen met je kinderen is een unieke belevenis voor het hele gezin. Maar welk land en welke reis voldoet aan de wensen van jou en je kinderen? En welke reisorganisatie is geschikt? Familiereis.nl helpt!

Er is inmiddels een ruim aanbod van familiereizen van talloze Nederlandse reisorganisaties. Familiereis.nl geeft inzicht in het complete aanbod van familiereizen, zodat je zelf de reismogelijkheden, verschillende reisorganisaties en prijzen kunt vergelijken.

Je vindt op Familiereis.nl meer dan tweehonderd georganiseerde gezinsreizen van zowel bekende als de minder bekende reisorganisaties. Of je nu een groepsrondreis (een gezamenlijke rondreis met andere gezinnen) of individuele familiereis (reis met alleen je eigen gezin) wilt maken: Familiereis.nl is je startpunt!

Wat doen we voor je?

Familiereis.nl is gespecialiseerd in het vergelijken van georganiseerde reizen voor gezinnen met kinderen. Wij vergelijken alleen reizen van Nederlandse reisorganisaties en dit kunnen zowel groepsreizen (samen met andere familie’s) of privéreizen zijn. De reizen gaan naar kindvriendelijke bestemmingen over de hele wereld. Familiereis.nl is zelfstandig en onafhankelijk en we werken uitsluitend met organisaties die zijn aangesloten bij de ANVR.

Gebruik de zoekmachine om de ideale reis voor jouw gezin te vinden. Wij doen onze uiterste best om het reisaanbod zo compleet en actueel mogelijk te houden.

Daarnaast vind je bij ons ook uitgebreide bestemmingsinformatie en kun je ervaringen en beoordelingen van andere reizigers met de reisorganisaties lezen. En op ons Reizen met kinderen blog geven we je handige reistips en reisinspiratie voor je volgende bestemming.

Familiereis.nl is geen reisorganisatie. Wij verkopen dus zelf geen reizen.

Volg ons

Hou jij ook zo van reizen? Volg ons! We geven je het laatste reisnieuws, interessante reisweetjes, leuke acties en vooral veel reisinspiratie!

Facebook   Twitter   Google+   Nieuwsbrief   RSS

Meer weten?

Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? We zijn altijd benieuwd naar je feedback! Via ons contactformulier kun je direct contact met ons opnemen.

Ben je eigenaar of medewerker van een reisorganisatie? Neem contact op om de mogelijkheden voor een samenwerking met Familiereis.nl te bespreken.


familiereis.nl is een uitgave van TND media.

Adres
TND media
Herengracht 504
1017 CB Amsterdam

Email: info@familiereis.nl

KvK-nummer: 39097228
BTW-nummer: NL8174.35.712.B01