Home
Blog
Amerika blogs

Reisinspiratie

22 blogs over Familiereizen in Amerika
· Laurens
Amerika met kinderen: Wat te doen? (+ Tips!)
Naar Amerika met kinderen? Supergaaf! Een vakantie naar de Verenigde Staten staat bij veel mensen op hun verlanglijstje. En dat Amerika een fantastisch land is om te bezoeken is duidelijk, maar ook zéker met kinderen! Die zullen een onvergetelijke tijd hebben. Maar wat zijn leuke Amerikaanse bestemmingen met de kids? Welke activiteiten mag je met je gezin niet missen en waar moet je rekening mee houden? Lees mee!
· Stéphanie Versteeg
Spannend: de 5 coolste ondergrondse steden ter wereld
Boven de grond valt doorgaans al een hoop te zien, maar wist je dat er ook een heleboel ondergrondse steden zijn? Onopvallende deuren die leiden naar geheime gangenstelsels en verborgen kamers: een tikkeltje spannend, maar ook reuze-interessant.
· Stéphanie Versteeg
De leukste Chinatowns wereldwijd
De Chinezen zijn een reislustig volk en overal ter wereld vind je bruisende Chinese wijken waar je kennismaakt met de lokale gebruiken. Van Thailand tot de Verenigde Staten en van Singapore tot Den Haag: dit zijn wat ons betreft de leukste Chinatowns wereldwijd.
· Stéphanie Versteeg
10x Avonturen om spontaan hoogtevrees van te krijgen
Ben jij een daredevil en krijg je niet zo snel knikkende knietjes van grote hoogtes en extreme dieptes? Zet deze 10 avonturen dan op een rijtje, want menig reiziger zou er spontaan hoogtevrees van krijgen.
· Stéphanie Versteeg
De ultieme road trip door Florida
Sunshine State Florida in Amerika is het hele jaar door gezegend met hoge temperaturen en zonuren. Ben je op zoek naar een heerlijk warme bestemming om de Nederlandse winter te ontvluchten? Boek een ticket naar Miami, huur een auto en rijd langs de hoogtepunten van Florida. Take notes, want we hebben de leukste plekken voor je op een rijtje gezet.  
· Redactie
5 avontuurlijke kampeervakanties voor het hele gezin
Gek op kamperen en leven in de buitenlucht, maar dit jaar iets anders dan de camping in Zuid-Europa? Familiereis tipt vijf avontuurlijke kampeervakanties die je met het hele gezin kan ondernemen.
· Redactie
7x De leukste Oud & Nieuw stedentrips
Nog even en dan zit 2015 er weer op. Hoog tijd dus om te beginnen met het plannen van Oudejaarsavond. Heb je nog vakantiedagen over? Dit zijn de 7 gaafste plekken om het vuurwerk van de jaarwisseling te bekijken!
· Redactie
7 redenen voor een Las Vegas trip mét kinderen
Sin City? Kids City! We geven je zeven redenen waarom je je kinderen gewoon mee moet nemen naar Las Vegas in Amerika.
· Redactie
6x De beste gezinsvakanties voor de herfstvakantie
De herfstvakantie staat weer voor de deur, en dat is het perfecte excuus om er weer even met het gezin op uit te gaan. Ben je nog op zoek naar een leuke last minute? We maakten een lijstje met onze favoriete herfstbestemmingen.
· Redactie
De 6 coolste pretparken van Amerika
Als ze ergens veel pretparken hebben, dan is het wel in Amerika. Las een korte pauze in tijdens je rondreis door de Verenigde Staten en bezoek één van deze geweldig leuke pretparken.
· Redactie
Familietrip naar New York
Kies voor je volgende familiereis eens niet voor een zonbestemming als Gran Canaria of de Kaapverdische Eilanden maar zoek het in plaats daarvan eens in een verre stedentrip. In New York valt bijvoorbeeld heel veel te beleven, zowel voor jong als voor oud(er) en bovendien verveelt New York nooit.
· Redactie
Wonen in Disney World
Als echte fan van de wereld van Walt Disney krijg je natuurlijk nooit genoeg van figuren als Donald Duck, Mickey Mouse en de andere fantasiefiguren. Als je kinderen hebt, kun je die mooi als excuus gebruiken om een reisje naar Disneyland Parijs of Disneyworld in Florida te ondernemen. Vind je alleen een vakantie niet voldoende? Pak dan je spullen en verhuis naar Disney World!
· Redactie
Familiereis met Riksja Kids
Een verre familievakantie die jij geheel naar je eigen smaak en voorkeuren kunt samenstellen, dat is natuurlijk ideaal, maar hoe doe je dat? Nou, bijvoorbeeld via reisorganisatie Riksja Kids; de organisatie die door de jaren heen een specialist is geworden in het plannen van verre, individuele familiereizen.
· Redactie
Win een reis naar Florida
Door deel te nemen aan de Reiskrantreporter-actie die regelmatig wordt georganiseerd door de reissectie van De Telegraaf, kun je leuke reizen winnen. Deze keer naar Orlando, Florida en het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op de prijs, is een verslag te schrijven over een eerdere vakantie of stedentrip.
· Redactie
Afwisselende familievakantie in Californië
Het maken van een familiereis is een goede manier om met het hele gezin van een ontspannen vakantie te genieten. Het vergt natuurlijk wel wat overleg om een bestemming te vinden waar iedereen happy mee is, maar er is alvast één bestemming te noemen waar zowel jong als oud blij van zullen worden.
· Redactie
Met de kids op familiereis naar New York
Stel: je bent dol op het maken van een stedentrip en zou best een keer naar New York willen, maar je hebt ook kinderen en je denkt dat een reis naar New York niet leuk is voor de kids. Think again, want ‘The Big Apple’ is echt niet alleen leuk voor volwassenen.
· Redactie
Met de familie naar Magic Mountain
Wat is er nou leuker dan tijdens een familiereis ook met het hele gezin naar een pretpark te gaan? Nu vind je pretparken overal ter wereld en in de meest uiteenlopende vormen. Met kleine kinderen is een bezoek aan Legoland bijvoorbeeld leuk, maar als de kids al wat groter zijn, dan is een pretpark als Six Flags Magic Mountain echt te gek.
· Redactie
Familiereis maar dan anders
Met het hele gezin naar een Spaanse costa reizen of in Frankrijk op de camping gaan staan, dat is natuurlijk hartstikke leuk maar dat doen al heel veel vakantiegangers. Kies eens voor een andere familiereis en laat je verrassen door een wat minder voor de hand liggende bestemming. Lonely Planet koos alvast de beste bestemmingen voor een familiereis voor je uit.
· Redactie
Met de kids naar de VS
De ‘States’ zijn niet alleen een te gekke bestemming voor volwassenen, maar in de Verenigde Staten zullen ook de kids het prima naar hun zin hebben. Amerika is dan ook een bijzonder geschikte bestemming voor een geslaagde familiereis.
>