Home
Blog

Reisinspiratie

· Redactie
Vietnam als bestemming familiereis
Als jij graag eens een verre en vooral bijzondere familiereis wilt ondernemen, overweeg dan een vakantie met het hele gezin in Vietnam. Het prachtige Vietnam is rijk aan nog ongerept natuurschoon en er valt bovendien een heleboel te zien en te beleven.
· Redactie
Peru als bestemming familiereis
Voor een interessante verre familiereis is het magische Peru zeker een aanrader. Peru is een bestemming waar zowel jong als oud zich zullen verbazen, niet alleen over de schitterende natuur, maar zeker ook over de diverse bezienswaardigheden die Peru rijk is.
· Redactie
Op familievakantie in China
Een familiereis ondernemen, dat is natuurlijk altijd weer een bijzonder avontuur, zeker als je kiest voor een verre bestemming. Een reisbestemming die zeker een aanrader is voor het ondernemen van een verre familievakantie, is China, en wel om voor de hand liggende redenen.
· Redactie
Zo houd je een familiereis leuk
Het ondernemen van een reis met het hele gezin lijkt natuurlijk altijd erg gezellig, maar zoals thuis de sfeer soms wat minder kan zijn, zo kan dat op reis natuurlijk ook best eens gebeuren. Om je familievakantie echt gezellig te maken en te houden, is het slim om rekening te houden met onderstaande tips.
· Redactie
Evenement voor verre familiereizen
Als jij ervan houdt om met de hele familie een verre familievakantie te ondernemen, zet 3 november dan alvast in je agenda. Op 3 november, dat is volgende week zondag, vindt er namelijk een evenement plaats dat geheel gericht is op het maken van een verre familiereis.
· Redactie
Familiereis per trein
Onlangs werd bekend dat wij Nederlanders heel graag en ook vaak gebruik weten te maken van de trein. We treinen niet alleen relatief veel, maar leggen dan vaak ook behoorlijke afstanden af. In vergelijking met andere Europese reizigers brengen we relatief veel tijd door op het spoor. Waarom trekken we de voorliefde voor die vervoersoptie dan eigenlijk niet wat vaker door naar onze vakantie?
· Redactie
Familiereis met Riksja Kids
Een verre familievakantie die jij geheel naar je eigen smaak en voorkeuren kunt samenstellen, dat is natuurlijk ideaal, maar hoe doe je dat? Nou, bijvoorbeeld via reisorganisatie Riksja Kids; de organisatie die door de jaren heen een specialist is geworden in het plannen van verre, individuele familiereizen.
· Redactie
Een verre familiereis ondernemen
Het maken van een verre reis met het hele gezin is een investering die je familieleven zeker waard is. Zelf kun je een andere cultuur ontdekken en aan je kinderen geef je tal van schitterende ervaringen mee die ze de rest van hun leven niet meer zullen vergeten.
· Redactie
Een familiereis naar IJsland
Bij een familiereis denk je misschien automatisch aan kamperen in Frankrijk of een reisje naar Spanje, maar denk ook eens aan een bestemming die wat minder voor de hand ligt, zoals IJsland! Het mooie IJsland is nog bijzonder rijk aan ongerepte natuur en daarom perfect geschikt voor een actieve vakantie met het hele gezin.
· Redactie
Familiereis dichtbij huis
Voor het beleven van een geslaagde familiereis hoef je zeker niet naar een of andere tropische bestemming te reizen. In Europa vind je tal van bestemmingen waar zowel jij als de kids van een heerlijke familievakantie kunnen genieten.
· Redactie
De koning te rijk met Koning Aap
Een verre familiereis onderneem je natuurlijk niet zomaar even. Daar gaat meestal veel planning en vooral ook veel voorpret aan vooraf. Uiteraard wil jij dat jouw familiereis straks op rolletjes loopt en daarvoor kun je gelukkig de hulp inschakelen van diverse reisaanbieders, zoals bijvoorbeeld die van Koning Aap Kidz.
· Redactie
Vaar eens naar een kerstmarkt
Een familiereis ondernemen is altijd een leuke manier om met het hele gezin een gezellige tijd te beleven. Met de Kerst in het vooruitzicht, is het bezoeken van een kerstmarkt in Duitsland natuurlijk een goed idee, zeker als je dit bezoek combineert met een riviercruise die je naar diverse kerstmarkten in meerdere steden brengt!
· Redactie
Sawadee neemt Baobab Reizen over
Onlangs werd het goede nieuws bekendgemaakt dat reisorganisatie Baobab Reizen, dat een onderdeel is van Terra Travel, een doorstart kan maken. Reisorganisatie Sawadee Reizen neemt Baobab Reizen namelijk over en daardoor kunnen de verre familiereizen, waar Baobab onder andere zo geliefd door is geworden, gewoon doorgang vinden.
· Redactie
Beurs voor familiereizen in Archeon
Een familievakantie kan natuurlijk alle denkbare bestemmingen hebben, van dichtbij tot ver weg. Als jij voor je volgende familiereis een verre bestemming overweegt, dan is het misschien een goed idee om op 3 november de ‘Verre reizen met kinderen beurs’ te bezoeken.
· Redactie
Familievakantie in de herfst
Als jij deze zomer door wat voor omstandigheden dan ook niet van een familievakantie hebt kunnen genieten, dan is de herfst een goed moment om dit gemis in te halen. Je zult dit najaar dan niet de enige Nederlander in het vliegtuig zijn, want veel medelanders gingen je al voor met het boeken van een familiereis naar de zon. 
· Redactie
Voetbal wint het van familiereis
Als jij, als vrouw,wel zin hebt in het ondernemen van een leuke familievakantie, maak dan niet de fout om je man nog te laten kiezen tussen twee opties. We hebben het nu niet over de keuze tussen bestemming A en bestemming B, maar over de keuze tussen het maken van een familiereis enerzijds en het meemaken van het WK voetbal anderzijds.
· Redactie
Familiereis naar Curaçao goedkoper
Voor een geslaagde familiereis, zijn de Nederlandse Antillen een perfecte bestemming. Met name het gastvrije eiland Curaçao is ideaal, want het weer is er altijd goed, de stranden zijn er paradijselijk mooi en de taal, die spreek je al!
· Redactie
Neem zwerfdieren niet mee
Als je al vaker met de kids op vakantie bent geweest, dan ken je het vast wel: op straat loopt een kat of een hond zonder baasje en dat is natuurlijk zielig. Soms kun je dan geneigd zijn om zo’n dier maar onder je hoede te nemen, vaak onder (zware) druk van het kroost. Dit is echter niet verstandig en wel om een aantal redenen.
· Redactie
Nanny aan boord
Reis jij graag met de kinderen naar verre oorden en zou jij het dan best prettig vinden om tijdens de vlucht geen kind aan ze te hebben? Kies dan voor vliegen met Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten.