Home
Blog

Reisinspiratie

· Redactie
Ontdek Zuid Afrika met het gezin
Zuid Afrika is het meest kindvriendelijke land van Afrika en de perfecte bestemming voor een familiereis. We geven je acht goede redenen om met het hele gezin af te reizen naar het zuidelijkste puntje van Afrika.
· Redactie
De vijf leukste citytrips binnen Europa
Een paar dagen weg in Europa? Keus genoeg! Vliegtickets worden steeds goedkoper, en het aanbod alleen maar groter. Inmiddels stikt het van de kindvriendelijke steden, en daarom maakte Familiereis.nl een overzicht van de vijf leukste citytrips!
· Redactie
Thailand met het gezin – van jungleraft naar poederstrand
Thailand lijkt haast wel gemaakt voor een reis met je gezin. Je vliegt er rechtstreeks heen, het is er veilig, betaalbaar en je kunt jungle, tempels en strand bovendien gemakkelijk combineren.
· Redactie
Top 7 meest kindvriendelijke stranden van Thailand
Met de kinderen naar Thailand? Een geweldig idee! Er is enorm veel te zien en doen voor kinderen in Thailand. En natuurlijk zijn er vele fantastische stranden waar de kids zich prima zullen vermaken. Maar welke Thaise stranden zijn nu het meest geschikt voor kinderen? Familiereis.nl zet ze voor je op een rij!
· Redactie
Reisinspiratie voor je gezin
Dichtbij of ver weg, rondreizen met privé-auto of openbaar vervoer, naar links of rechts op de wereldkaart? Het jaar 2015 biedt weer mogelijkheden om er samen met je gezin op uit te gaan.
· Redactie
10 redenen om naar China te reizen
China is een veelzijdig land dat reislustige gezinnen enorm veel te bieden heeft. Hier rondreizen is zondermeer een geweldige ervaring voor jou én je kinderen. Lees hier 10 redenen waarom China jouw volgende reisbestemming zou moeten zijn.
· Redactie
Kindvriendelijk eiland in de zon: Formentera
Ben je nog bezig met de vakantieplannen voor 2015? Check dan Formentera. Dit Spaanse eilandje (naast Ibiza) is dé ideale familiebestemming!
· Redactie
FOTOSERIE: Spelende kinderen in Indonesië
Kennismaken met locals is één van de leukste onderdelen van reizen. Met kinderen is dat vaak extra leuk én bovendien gemakkelijk. Al spelende wijs heb je zo contact! In Indonesië is dat niet anders. Daar spelen de kinderen ook graag. Kijk maar!
· Redactie
10 redenen om het Italiaanse eiland Capri te bezoeken
Capri is een pareltje in Italië! Dit schitterende eiland, gelegen in de baai van Napels, is geliefd om haar natuurlijke schoonheid en adembenemende uitzichten. Wij geven je 10 redenen om naar Capri te gaan.
· Redactie
Top 3 Marokko met het gezin
Welke activiteiten mag je nou echt niet missen als je met je gezin naar Marokko reist? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje.
· Redactie
Bangkok met kids: 10 dingen om te doen met je kinderen
Bangkok staat bekend als een drukke metropool met een levendig nachtleven, maar Bangkok is ook voor voor kinderen erg leuk! Wij zetten 10 kindvriendelijke bezienswaardigheden en activiteiten op een rij.
· Redactie
Waarom je in 2015 door Tanzania moet reizen
Tanzania is een schitterend land vol verbluffend natuurschoon en uiteraard een spectaculaire dierenwereld. Het is echt een "once in a lifetime" land met onvergetelijke ervaringen. Maar waarom dan? Wij laten het je zien.
· Redactie
De nieuwe Familiereis.nl website
Ja ja, daar is hij dan: de nieuwe Familiereis.nl website! We zijn er superblij mee. De nieuwe website ziet er niet alleen veel beter uit, hij werkt ook veel fijner!
· Redactie
Beren, meren en bossen in West-Canada
Ze spreken er Engels, je kunt het land zelf per auto verkennen, het is er veilig en het eten is er zoals thuis: het westen van Canada is een perfecte gezinsbestemming.
· Redactie
Op expeditie door Bali
Klinkt dat iets te avontuurlijk? Op een eiland als Bali, dat wellicht wel een van de meest kindvriendelijke bestemmingen is voor (kleine) kinderen, is dit vooral heel leuk!
· Redactie
Vulkanen en jungletochten in Costa Rica
Ga je op reis met je gezin, dan heb je vaak andere wensen dan wanneer je met zijn tweeën gaat. Afstanden mogen niet te groot zijn, accommodaties moeten geschikt zijn voor kinderen en natuurlijk wil je dat het veilig is. Denk eens aan Costa Rica,
· Redactie
Kidsproof reizen door Marokko
Een route samenstellen die voor iedereen leuk is, kan nog best een uitdaging zijn als je met je gezin op reis gaat. Leuk, zo’n kamelentocht, maar krijg je ook genoeg kans om iets van de bijzondere cultuur te zien?
· Redactie
Tips voor een stedentrip met je gezin
Als je een weekendje of een paar dagen vrij hebt en er op uit wilt, dan is een stedentrip ideaal voor je gezin: alle bezigheden lekker in de buurt en toch lekker een paar dagen weg. We geven 3 tips!
· Redactie
Met je kinderen naar Thailand? Doen!
"Dat is toch veel te ver vliegen. Die kleintjes kunnen echt niet tegen de hitte en lusten dat pittige eten helemaal niet". Er zijn veel argumenten om geen verre reis te maken met je kinderen, maar naar ons idee zijn er veel meer redenen om het wel te doen.