Home
Blog
Oktober 2013

Reisinspiratie

9 blogs geschreven in oktober 2013
· Redactie
Zo houd je een familiereis leuk
Het ondernemen van een reis met het hele gezin lijkt natuurlijk altijd erg gezellig, maar zoals thuis de sfeer soms wat minder kan zijn, zo kan dat op reis natuurlijk ook best eens gebeuren. Om je familievakantie echt gezellig te maken en te houden, is het slim om rekening te houden met onderstaande tips.
· Redactie
Evenement voor verre familiereizen
Als jij ervan houdt om met de hele familie een verre familievakantie te ondernemen, zet 3 november dan alvast in je agenda. Op 3 november, dat is volgende week zondag, vindt er namelijk een evenement plaats dat geheel gericht is op het maken van een verre familiereis.
· Redactie
Familiereis per trein
Onlangs werd bekend dat wij Nederlanders heel graag en ook vaak gebruik weten te maken van de trein. We treinen niet alleen relatief veel, maar leggen dan vaak ook behoorlijke afstanden af. In vergelijking met andere Europese reizigers brengen we relatief veel tijd door op het spoor. Waarom trekken we de voorliefde voor die vervoersoptie dan eigenlijk niet wat vaker door naar onze vakantie?
· Redactie
Familiereis met Riksja Kids
Een verre familievakantie die jij geheel naar je eigen smaak en voorkeuren kunt samenstellen, dat is natuurlijk ideaal, maar hoe doe je dat? Nou, bijvoorbeeld via reisorganisatie Riksja Kids; de organisatie die door de jaren heen een specialist is geworden in het plannen van verre, individuele familiereizen.
· Redactie
Een verre familiereis ondernemen
Het maken van een verre reis met het hele gezin is een investering die je familieleven zeker waard is. Zelf kun je een andere cultuur ontdekken en aan je kinderen geef je tal van schitterende ervaringen mee die ze de rest van hun leven niet meer zullen vergeten.
· Redactie
Een familiereis naar IJsland
Bij een familiereis denk je misschien automatisch aan kamperen in Frankrijk of een reisje naar Spanje, maar denk ook eens aan een bestemming die wat minder voor de hand ligt, zoals IJsland! Het mooie IJsland is nog bijzonder rijk aan ongerepte natuur en daarom perfect geschikt voor een actieve vakantie met het hele gezin.
· Redactie
Familiereis dichtbij huis
Voor het beleven van een geslaagde familiereis hoef je zeker niet naar een of andere tropische bestemming te reizen. In Europa vind je tal van bestemmingen waar zowel jij als de kids van een heerlijke familievakantie kunnen genieten.
· Redactie
De koning te rijk met Koning Aap
Een verre familiereis onderneem je natuurlijk niet zomaar even. Daar gaat meestal veel planning en vooral ook veel voorpret aan vooraf. Uiteraard wil jij dat jouw familiereis straks op rolletjes loopt en daarvoor kun je gelukkig de hulp inschakelen van diverse reisaanbieders, zoals bijvoorbeeld die van Koning Aap Kidz.
· Redactie
Vaar eens naar een kerstmarkt
Een familiereis ondernemen is altijd een leuke manier om met het hele gezin een gezellige tijd te beleven. Met de Kerst in het vooruitzicht, is het bezoeken van een kerstmarkt in Duitsland natuurlijk een goed idee, zeker als je dit bezoek combineert met een riviercruise die je naar diverse kerstmarkten in meerdere steden brengt!