Home
Blog
Mei 2012

Reisinspiratie

4 blogs geschreven in mei 2012
· Redactie
Familievakantie in het (vakantie)huis van een ander
Een vakantie met het hele gezin kun je natuurlijk doorbrengen op een doorsnee accommodatie en daar is zeker niets mis mee, maar er is ook een nieuwe trend gaande, namelijk het huren van het (vakantie)huis van iemand anders.
· Redactie
Een familiepark op vakantie
Voor een uitstapje tijdens de vakantie met het hele gezin zit je met de keuze voor een familiepark eigenlijk altijd goed. Of je nu voor een attractiepark of een themapark gaat, zowel jonge als oudere kinderen én volwassenen zullen zich hier doorgaans prima weten te vermaken. Hieronder volgen enkele tips.
· Redactie
Een familiereis met Riksja Kids
Ben je op zoek naar een verre bestemming voor het maken van een individuele familiereis? Kijk dan eens bij het aanbod van Riksja Kids, dat onderdeel is van Riksja Travel. Door jarenlange ervaring weten ze bij Riksja precies waar je moet zijn voor een vakantie die zowel leuk is voor jou als voor je kinderen.
· Redactie
Familiereis Sri Lanka
Het maken van een verre reis met het hele gezin is altijd een goede manier om de band met elkaar te versterken en om herinneringen te creëren die zowel jij als je kinderen nooit meer zullen vergeten. De keuze voor een reisbestemming is natuurlijk persoonlijk en geheel aan jou, maar een verre bestemming voegt door alle ‘vreemde’ indrukken toch altijd een extra dimensie toe.